Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Pekx

Administrators
 • Content Count

  7,949
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Pekx last won the day on October 10

Pekx had the most liked content!

Community Reputation

1,191 Excellent

About Pekx

 • Rank
  Seen

Personal Information

 • Ime i prezime
  Petar
 • Lokacija
  Zagreb
 • Vozilo
  Golf 5

Recent Profile Visitors

2,249 profile views
 1. Ima u Partesu: https://partes.hr/shop/proizvodi/osvjezivac-prostora-car-scent-laguna-breeze-limenka/ I ostatak ponude na https://partes.hr/robna_marka_naziv/california-scents/
 2. Zakasnio onaj dan u kauflandu, 300kn je bio 1800W. 🙄
 3. Nemam pojma iskreno, ne bi neki budzet stavljao na to jer ak se napalim mogu i par tisuca spiskat na to. Evo sad gledam nekog karchera na akciji za 500kn mokro/suho 1000W. S cim amater detaileri usisavaju aute?
 4. Trazim neki kvalitetniji hobby usisavac za garazu sa kojim bi mogao kvalitetno usisati aute. Ovi usisavaci po rucnim praonama su stvarno uzas i nema smisla na to trositi vrijeme i novac, a cesto su zmazaniji od mojih tepiha, plus koliko kovanica usisam, otplatio sam bar jedan usisavac 😂 Eventualno ako ima neka kombinacija i ovisno o cijeni, razmisljao bi o mokro/suhom, odnosno sa posudom umjesto vrecice. Dakle trazim neki malo jaci usisavac na 220V, niposto ne profesionalne alate za usisavanje auta. Hvala na prijedlozima.
 5. Ovlasteni 4+ program ima super cijene, naravno ovisno o vozilu.
 6. Na prijedlog @Raptor6767 i iskustvom nekoliko daily trackdayaša, uzeo sam kombinaciju ATE Power Disc i DS2500. Vidjet ćemo, dovoljno sam lud da vrtim kombinacije diskova i pločica dok ne pogodim.
 7. Prije bi rekao da ne odgovaraju svim diskovima. Koje diskove predlazete na DS2500?
 8. Par pitanja za water-meth sustav. Nasao sam dva koja postoje za TFSI, AEM i Snow performance. Ima tko iskustva sa ta dva sustava, neke prednosti, mane, prijedloge za stealth ugradnju, na sto pripaziti kod kupovine (mislim kupovati novo, ali ako naleti rabljeno), eventualno ako postoji distributer u HR? Hvala.
 9. Helou, trazim kombinaciju ili alternativu za Ferodo DS2500 koja ne skripi, a koci donekle dobro. Treba mi za 7R celjusti koje su same po sebi jako dobre. Ds2500 skripi u svim dosad vidjenim kombinacijama i dosta je iritantno za svakodnevnu voznju. Tnx
 10. Udruga Studenata Inženjerstva Materijala (SOME) poziva Vas na svoj drugi službeni događaj «Materijali u Autoindustriji» pod nazivom CAR MEET. Prvim događajem 'davne' 2017. pozvali smo predavače iz Lipik Glasa, Rimac Automobila, Tomić&Co i Applied Ceramicsa da nam ispričaju o razvoju materijala i tehnologija u automobilskoj industriji, a sada je vrijeme da Vam pokažemo i kako to zapravo izgleda! Najbolji od najboljih, tuneri, stari i novi, i njihovi vlasnici spretnih ruku pokazat će što se sve da napraviti na automobilu uz puno volje, truda i ljubavi! Na druženju moći ćete glasati za vama najljepši auto te će se održati mjerenje najglasnijeg tunera, a pobjednici dobivaju simbolične nagrade koje je osigrao PH Detailing! Kada: nedjelja, 9.6.2019., od 16:00 h do 20:00 h Gdje: FSB, Ivana Lučića 5, Zagreb (parking iza južne zgrade) Program: 16:00-17:00 - dolazak automobila 17:00-18:00 - predstavljanje 18:00-19:00 - mjerenje najglasnijeg auta 19:00-20:00 - podjela nagrada i odlazak ***************** Karta: https://files.fm/u/p24qmxhv#/view/karta.jpg https://www.facebook.com/events/365589134074756/
 11. Kaj budemo neki CT meeting imali?
 12. Jel to APR auto "radjen" kod nas ili vani? Svi voze, svi su ispravni jer ih ima malo kod nas za sad. Osim ako nije neki radjen u Rijeci? Ako je, imas false advertising na max.
 13. Ok, al o kojem se autu radi i o kojem se kvaru radi?

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×
×
 • Create New...