Jump to content

Recommended Posts

23 minutes ago, Xman said:


Max je sa sva 4 kotaca bio van linije, koja je btw od pocetka navedena kao track limit.
 

 

Osim što nije. 

 

HAMILTON:

Quote

"I think it is very confusing," said Hamilton. "At most tracks we’re not allowed to put four wheels outside the white line, but this weekend and at that particular corner, we weren’t allowed to on Friday. But in the race you can, and that was what had been written."

 

WOLFF:

Quote

"The message that reached the drivers was that very simply track limits in Turn 4 wouldn't be sanctioned in the race," Wolff said.

 

Jedino šta ta poruka nije baš bila tako jednostavna nego je imala i napomenu:

 

Quote

Ron and I were speaking to Michael [Masi] during the race. Michael referred to the note saying 'Yes, but only if you're not gaining an advantage' and that was in the notes. I haven't seen them.

 

Dakle, Merc se odlučio praviti mutav i ignorirati pravila znajući da prije kazne za to mora doći upozorenje, pa imaju vremena prestati to raditi i ne dobiti kazne, a dotad iskoristiti koliko se može. Znali su da je to ilegalno ali su išli po sistemu APP. Moš mislit kako Toto ili bilo tko drugi u momčadi nije vidio tu napomenu.

 

I problem je što su dobivali na vremenu punih 29 krugova prije nego su upozoreni. I što je to upozorenje došlo tek kad su i drugi to počeli raditi. 

 

 

31 minutes ago, Xman said:

Ocigledno je da ga organizacija favorizira.

 

Da se bar u nečem složimo....

 

31 minutes ago, Xman said:

Poanta mog komentara je da su i jedan i drugi koristili područje izvan staze kao što im je bilo i receno da ih se nece kaznjavati a ti si naivac ako mislis da u Red bullu nisu od prvog kruga vidjeli da Hamilton ide široko i da su mislili da je to takva prednost, da ne bi Maxu iste sekunde javili da radi to isto.

 

Red Bull, i apsolutno sve ostale momčadi, su sigurno primjetili to, ali očekivali da će FIA to kazniti. Kad su shvatili da pola trke to ne upozoravaju, a kamoli kažnjavaju krenuli i svi oni (nije samo Red Bull krenuo to raditi). I odjednom, pec-pec, ne smije se. 

 

Vezano uz to tvoje rezoniranje 'da je to takva prednost', na čemu se vidi da pojma nemaš o F1 i trkama općenito... 

 

Quote

Christian Horner reckoned that Hamilton gained a two-tenth advantage each time he ran wide, until he was told to remain within the track limits

 

Quote

"Throughout the race I was told that people were going wide, so they told me to do the same because you do gain lap time doing it," explained the Dutchman. 

 

E sad računaj  29*0.2, a zaostatak na kraju je bio 0.7 ako se ne varam. Da ne idemo uopće dalje u raspravu da sa dodatnih 5-6 sek prednosti Maxa, ne bi ni undercut bio moguć... 

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
  • Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Znaci ova placipicka(ova kaj je pobjedila) mi vec ono zbilja ide na jetru. Jebote vidi da mu se Max priblizava i zna da ima brzi bolid pa odmah krenu plakanja "my rears are gone man" 9 krugova pr

@Gabre prestani pisat postove koje moram lajkat. Neprirodno mi je to😅

Jeste ti i Gabre u rodu? 

1 hour ago, msporis said:

Nisu obje ilegalne, Hamiltonov način je bio ilegalan, Verstappenov ne jer je Race Control prije trke na Drivers meetingu rekao da će tolerirati manje prelaske preko crte na tom zavoju. Napomenuto je (i stoji u zapisniku) da je to dozvoljeno dok god vozač time ne ostvaruje prednost.

.

.

Svako skracivanje zavoja je ostvarivanje prednosti. Placko je svakim prolaskom sa sva cetiri kotaca izvan zavoja cetiri, zadrzavajuci vecu brzinu, ustedio 0.2-0.3 sekunde. Ne trebas biti nuklearni fizicar da nekome to nije jasno. vidim to i na kartingu a tako je i u svakom automoto sportu

 

Placko je na davanju izjave nakon utrke bio neobicno pitom za razliku od prosle sezone i bahatih izjava...

 

Steta za Maxa, da je imao jos 10 sekundi strpljenja i da ga je pretekao na iducim neproblomaticnim zavojima, ravnici, pobjedio bi. Nadam se da je naucio...

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, Fox said:

Steta za Maxa, da je imao jos 10 sekundi strpljenja i da ga je pretekao na iducim neproblomaticnim zavojima, ravnici, pobjedio bi. Nadam se da je naucio...

 

Istina, ali ima nebrojeno slučajeva gdje je ekipa tak čekala savršeni trenutak pa na kraju nije dočekala.... Pravi trkač ide čim vidi priliku, ostalo su kalkulanti i računovođe... 

 

Ayrton Senna: "If you no longer go for a gap that exists, you are no longer a racing driver."

 

Link to post
Share on other sites

@msporis ja ne sporim da je Hamilton imao nekakvu prednost koristeci taj zavoj na taj nacin, ono sto je sporno je da je i Max isao široko, i sto sad, on zbog toga nije imao nikakvu prednost? A ako je, jel to onda 0.1 ili koliko? I to je onda ok jel?

Formula se cijela vrti oko toga tko ce bolje naci rupu u sivoj zoni plus sto Hamilton jos ima i dodatnu protekciju u nekim situacijama. U nekim drugima, kao ono kad je prosle godine odradio start izvan nacrtanog prostora iza pita gdje bi to kao trebao napraviti pa su ga jebacki kaznili, takvu kaznu valjda nitko drugi nije dobio.

Horner je sad svetac koji je 29 krugova gledao kako Hamilton dobiva na vremenu i sutio? Presmiješno.

Uostalom, procitaj na f1.com, tamo su isto neznalice, imas clanak gdje je objasnjeno zasto je Red Bull bio u takvoj situaciji i da su gume od kompletnog vikenda odigrale ulogu. A i pored svega, Max da se strpio samo par zavoja, bio bi pobjednik, imao je najbrzi bolid i sve u rukama dok nije napravio ono sto je znao da ne smije.

Link to post
Share on other sites
Just now, Xman said:

@msporis ja ne sporim da je Hamilton imao nekakvu prednost koristeci taj zavoj na taj nacin, ono sto je sporno je da je i Max isao široko, i sto sad, on zbog toga nije imao nikakvu prednost? A ako je, jel to onda 0.1 ili koliko? I to je onda ok jel?

Formula se cijela vrti oko toga tko ce bolje naci rupu u sivoj zoni plus sto Hamilton jos ima i dodatnu protekciju u nekim situacijama. U nekim drugima, kao ono kad je prosle godine odradio start izvan nacrtanog prostora iza pita gdje bi to kao trebao napraviti pa su ga jebacki kaznili, takvu kaznu valjda nitko drugi nije dobio.

Horner je sad svetac koji je 29 krugova gledao kako Hamilton dobiva na vremenu i sutio? Presmiješno.

Uostalom, procitaj na f1.com, tamo su isto neznalice, imas clanak gdje je objasnjeno zasto je Red Bull bio u takvoj situaciji i da su gume od kompletnog vikenda odigrale ulogu. A i pored svega, Max da se strpio samo par zavoja, bio bi pobjednik, imao je najbrzi bolid i sve u rukama dok nije napravio ono sto je znao da ne smije.
 

 

Jeste ti i Gabre u rodu? 

  • Haha 4
Link to post
Share on other sites
46 minutes ago, Xman said:

@msporis ja ne sporim da je Hamilton imao nekakvu prednost koristeci taj zavoj na taj nacin, ono sto je sporno je da je i Max isao široko, i sto sad, on zbog toga nije imao nikakvu prednost? A ako je, jel to onda 0.1 ili koliko? I to je onda ok jel?

 

Da, Max time nije imao nikakvu prednost jer su na taj način povremeno prelazili apsolutno svi vozači na gridu. U praksi, no advantage gained. 

 

Hamilton je konstantno, 29 uzastopnih krugova, prelazio za metar do dva dalje od svih. Tu je definitvno significant advantage gained.

 

Ako ti misliš da Hamilton nije imao prednost konstantnim onakvim prelaskom naspram onoga kako su povremeno prešli Max i ostatak grida, onda je bolje da možda kreneš gledat nešto jednostavnije za pratiti, tipa badminton, makar vjerujem da bi i tu brzo našao situacije koje ne shvaćaš... 

 

 

Link to post
Share on other sites

Sve jasno, cim je 0 argumenata, ajmo vrijeđanje.



 
Da, Max time nije imao nikakvu prednost jer su na taj način povremeno prelazili apsolutno svi vozači na gridu. U praksi, no advantage gained. 
 
Hamilton je konstantno, 29 uzastopnih krugova, prelazio za metar do dva dalje od svih. Tu je definitvno significant advantage gained.
 
Ako ti misliš da Hamilton nije imao prednost konstantnim onakvim prelaskom naspram onoga kako su povremeno prešli Max i ostatak grida, onda je bolje da možda kreneš gledat nešto jednostavnije za pratiti, tipa badminton, makar vjerujem da bi i tu brzo našao situacije koje ne shvaćaš... 
 
 


Odskakuci pogledat usporedbu gdje su Max i Lewis krug po krug pa mi reci koliko je tih pola m razlike, ako i toliko, prednost za Lewisa, strucnjace.

Link to post
Share on other sites

Kad bi svi skakutali po preporukama, bili bi u brutalnom treningu :D

 

Kao što sam napisao, ovo ''savijanje'' pravila daje puno mjesta špekulacijama. 

 

Šljunak nije opcija jer je puno nesigurniji od asfalta. 

 

Uz današnju tehnologiju, ne vidim potrebu za povratkom na šljunak u izletnim zonama.

Link to post
Share on other sites
35 minutes ago, Xman said:


Odskakuci pogledat usporedbu gdje su Max i Lewis krug po krug pa mi reci koliko je tih pola m razlike, ako i toliko, prednost za Lewisa, strucnjace.

 

 

Svi ovdje vide da je time imao prednost, cijela F1 vidjela da je prednost, na kraju krajeva, suci su vidjeli da je prednost i zabranili (al tek nakon 29 krugova i nakon što su drugi to krenuli raditi), samo ti ne vidiš. Koji broj su te tvoje ružičaste LH naočale? 44?  😄 

Link to post
Share on other sites

isao bacit oko na onboard kamere hamiltona i maxa kroz taj zavoj i ocito se primijeti koliko max vise popusta gas i daje vise volana kroz Turn4, nego Hamilton koji prakticki izlazi sa punim gasom i jedva da lifta gas. Tu se fino vrijeme nabralo kroz trku. 

A i kad pogledam snimku, lijepo je Hamilton i "potjerao" maxa van iz zavoja, nije tu bas mogao puno napraviti Max osim kontakta sa Ham.

 

 

no sto je tu je, idemo daljeee....  samo nek ostane ovako blizu sa vremenima i bit ce tu toga jos.

Link to post
Share on other sites

Evo kad nisi ti htio odskakutati, morao sam ja. Krug po krug, hoces mi pojasniti gdje su tih 1-2 metra gdje je u svakom krugu Hamilton isao sire od Verstapena? Siguran sam, kad si takav strucnjak, da mi mozes dat i tocno po krugu kolika je vremenska razlika izmedju gornje i donje slike, koliko je Hamilton bas u tom krugu imao prednost?

Untitled-1-fw.jpg

Untitled-2-fw.jpg

Untitled-3-fw.jpg

Untitled-4-fw.jpg

Untitled-5-fw.jpg

Untitled-6-fw.jpg


Untitled-7-fw.jpg


Untitled-8-fw.jpg


Untitled-9-fw.jpg


Untitled-10-fw.jpg


Untitled-11-fw.jpg


Untitled-12-fw.jpg


Untitled-13-fw.jpg


Untitled-14-fw.jpg


Untitled-15-fw.jpg


Untitled-16-fw.jpg


Untitled-17-fw.jpg


Untitled-18-fw.jpg


Untitled-19-fw.jpg


Untitled-20-fw.jpg


Untitled-21-fw.jpg


Untitled-22-fw.jpg


Untitled-23-fw.jpg


Untitled-24-fw.jpg


Untitled-25-fw.jpg


Untitled-26-fw.jpg


Untitled-27-fw.jpg


Untitled-28-fw.jpg

 

29
Untitled-29-fw.jpg


Untitled-30-fw.jpg


Untitled-31-fw.jpg


Untitled-32-fw.jpg


Untitled-33-fw.jpg


Untitled-34-fw.jpg


Untitled-35-fw.jpg


Untitled-36-fw.jpg


Untitled-37-fw.jpg


Untitled-38-fw.jpg


Untitled-39-fw.jpg


Untitled-40-fw.jpg


Untitled-41-fw.jpg


Untitled-42-fw.jpg


Untitled-43-fw.jpg


Untitled-44-fw.jpg


Untitled-45-fw.jpg


Untitled-46-fw.jpg


Untitled-47-fw.jpg


Untitled-48-fw.jpg


Untitled-49-fw.jpg


Untitled-50-fw.jpg


Untitled-51-fw.jpg


Untitled-52-fw.jpg


Untitled-53-fw.jpg


Untitled-54-fw.jpg


Untitled-55-fw.jpg


Untitled-56-fw.jpg


Untitled-57-fw.jpg

 

Link to post
Share on other sites

Ma ne, pa tu se jasno vidi da je ovaj zaradio barem 10 sekundi, mozda to ovak veliki strucnjak kakav jesi ne moze objasnit al tu se sve vidi.
Pp tvojim tvrdnjama je ispadalo da se Hamilton maltene po šljunku lijevo vozio kad ono u svakom krugu razlika sirina pasice ako i toliko.
U par krugova se vidi da je širi al to je daleko od tvoje netočne računice a ti sad i dalje nastavi s vrijeđanjem, u nedostatku argumenata, meni je ovo gore sasvim dovoljno.

Link to post
Share on other sites

Postoje vremena po sektorima, postoje delte ili kako ih zovu, postoje mjerenja prolaska brzina kroz zavoje, itd.


Pa jel ti tako teško shvatiti, a to je shvatila i FIA i druge momčadi da se širokim prolaskom kroz zavoj dobiva na vremenu, i još i sam staviš dokaze.

F1 bolid je širok okruglo 2 metra. Znaš koliko je benefit izaći šire pola metra ili u puno situacija cijeli metar i s time popraviti svoju putanju.

Ne moraš odgovoriti.

Ja ne krivim Hamiltona što je to radio, nego FIA koja je prekasno reagirala.
Zašto je Hamilton upravo u prvom sektoru bio brzi, a Max pun k brzi u drugom sektoru.

Toliko je faktora koji utječu na brzinu izlaska iz zavoja, a svaki centimetar šire koji može pustiti bolid sa većom brzinom, manje puštanja gasa, te boljom izlaznom brzinom radi ogromnu razliku.

Ja se malo amaterski bavim SIM racingom, i tu moš vidit koliko mogu dobit kada neki zavoj više presječem ili šire pustim auto. Razlike su evidentne.

Nek je desetina, na 10.krigova je to sekunda, dovoljno da pobjegne iz DRS zone

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Christian Horner je rekao da je gainao barem 0.2 sekundi po krugu, a oni su to analizirali i pratili, plus lik nije bullshiter. Dapače, tu mu izjavu nitko nije osporio. 

 

Mislim, jasno je apsolutno scakome tko se imalo razumije u bilo kakav moto sport da je gainao dosta, svatko tko je obični karting probao zna koliko 20 cm dodatne širine znači brutalno za brzinu, kamoli ovo koliko je Hamilton prelazio (samo za referencu, širina pasice je 80cm, a crte 20 cm, dakle sve skupa metar).

 

Na kraju krajeva, i sami suci su potvrdili da je dobivao prednost time, inače ne bi dobio upozorenje da to više ne radi. Problem je što je to upozorenje došlo nakon što je 29 krugova skupljao tu prednost. Dakle, ispada da je tada prvi put to napravio, a nije, nego je dotad to napravio 29 puta.

 

 

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Hvala xman na screenshotima
Vidi se konstantno krsenje LH44 i to nije u duhu utrkivanja. Po meni track limit violation i trebalo ga je kazniti sa 10s stop&go.

Covjek je najuspješniji vozac u povijesti F1 poznat po fantasticnoj preciznosti i konzistentnosti - ako je njemu bolid svaki krug bas eto slucajno pobjegao van onda imamo zamjenu identiteta.

To ne mijenja i dalje da mislim da je max pizda :)

  • Like 2
Link to post
Share on other sites

Evo i ode dosta dobro objašnjeno problemi sa mjenjanjem stalno pravila ili

njihovog tumačenja od trke do trke.  Pogotovo sa još jednom situacijom sa

Hamiltonom. Max i Ham kreću negdje od 10.25 min.

 

Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Announcements


×
×
  • Create New...