Nippon Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Radi se o ovakvom modelu Uploaded with ImageShack.us Trebam preporuku za meštra koji se kuži u ova vozila radi pregleda,popravka...navodno je getriba u kvaru.
Rudy Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Trebam preporuku za meštra koji se kuži u ova vozila radi pregleda,popravka...navodno je getriba u kvaru. Kako može biti navodno u kvaru,koji su simptomi?
Nippon Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 (edited) Ja sam ga probao voziti i ne čini mi se da je kvar u getribi. Al neki meštar veli da je "otišla" getriba i da je našo drugu za 7000 kn sa montažom. Preskupo da bi se igrali. Kombi mi je od jako dobrog prijatelja pa rekoh da potražimo drugo mišljenje. Simptomi, prenosi dosta velike vibracije i nekakvo zujanje na karoseriju/kabinu pri ubrzavanju na manjim okretajima, cca 2-3000 okr. Stisneš kvačilo i sve prestane. Isto tako kad postigne nekakve optimalne okretaje i konstantnu brzinu. Meni više zvuči kao da je otišo nekakav nosač/selen na motoru-getribi Edited August 11, 2010 by Nippon
DarioB Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Imam ti ja dobrog majstora za Mercedes vozila, al on je ovdje u Varaždinu ako ti to nije daleko.
Japanac Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Pentlager? Diferencijal? Meni više na to smrdi...
Rudy Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Daj javi se Elminu s foruma,isto mislim da nije do getribe po ovim simptomima. Najbolje pogledati uživo..........mada moguće da je pentlager,kuplung........ali preko foruma možemo samo nagađati,javi se definitvno Elminu!
Nippon Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Imam ti ja dobrog majstora za Mercedes vozila, al on je ovdje u Varaždinu ako ti to nije daleko. Nije daleko, al auto baš nije u voznom stanju do Vž i natrag radi pregleda. Jedino ako meštar kojim slučajem prolazi kroz Sesvete. Svejedno hvala.
Danijel Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 098/1688090 Ivica u Lučkom zovi ga redovito servisira takvu mećku
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now