Jump to content

Recommended Posts

Posted

treba mi neki custom dihtung glave

jel netko zna tko bi mi to mogao napraviti

neke kontakt brojeve i adrese firmi,majstora za to!!

hvala

Posted
nisam bio zadovoljan sa rogininim,

ali jesam sa Turkovićem ;) koji se nalazi 10 kuca dalje od Rogine

Brtvila Turković - google

potpis

rogina je bezobrazno skup bio u mojem slučaju u odnosu na turkovića a i sam pristup ka mojim zahtjevima 0 bodova tako da turković all the way.....

evo i slika brtve koju mi je turković radio po narudžbi, bila je gotova za jedan dan, zj prvi dan u podne sam naručio a sljedeći dan ujutro u 9 pokupio i koštala me 300kn a kod rogine mi nije ni htio radit metalnu jer je reko da nemože i da bi koštala preko 1000kn da i može nego mi je nudio neku pojačanu nemetalnu za 700kn i još kao da treba čekati 2 tjedan jer nema posla pa da ne pali bezveze peć samo zbog mojeg dihtunga......hvala doviđenja

Picture004-6.jpg

Picture007-6.jpg

Posted

moja od turkovica izdrzala koljazu na 2+ bara i i dalje ko nova

jedino ju treba dotezati nekoliko puta jer se materijal stlaci, ja sam svoju dotezao 5 puta, ali mozda zato jer je bila 2.8mm

Posted
moja od turkovica izdrzala koljazu na 2+ bara i i dalje ko nova

jedino ju treba dotezati nekoliko puta jer se materijal stlaci, ja sam svoju dotezao 5 puta, ali mozda zato jer je bila 2.8mm

ova gore na slikama je 0,3 tanja :D

Posted

u glavi? pa to ti je normalno :)

Rogina i meni skup i spor..

Turković preporuka za sve, biras oces metalnu ili onu drugu, covjek je stvarno svaki put raspolozen za suradnju i stvarno je brz! ujutro donesi i do 16h je gotovo bilo sta.

• 5 months later...
Posted

Bok dečkovi, treba mi hitno metalni dihtung glave i idem kod Turkovića jer sam s njim uvijek bio zadovoljan.

Uglavnom jel' netko od vas zna od kad do kad on radi? To mi treba sutra tako da bi se nacrtao odmah čim se on pojavi tamo da što prije bude gotova..

Hvala

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...