popsi Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 treba mi neki custom dihtung glave jel netko zna tko bi mi to mogao napraviti neke kontakt brojeve i adrese firmi,majstora za to!! hvala
Dereal Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 google... odlicna stvar :-P ROGINA BRTVILA - http://www.rogina.hr Samoborska cesta 124, Zagreb - 01 34 96 942
Alfaludak Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 nisam bio zadovoljan sa rogininim, ali jesam sa Turkovićem koji se nalazi 10 kuca dalje od Rogine Brtvila Turković - google
GT Boca Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 nisam bio zadovoljan sa rogininim, ali jesam sa Turkovićem koji se nalazi 10 kuca dalje od Rogine Brtvila Turković - google potpis rogina je bezobrazno skup bio u mojem slučaju u odnosu na turkovića a i sam pristup ka mojim zahtjevima 0 bodova tako da turković all the way..... evo i slika brtve koju mi je turković radio po narudžbi, bila je gotova za jedan dan, zj prvi dan u podne sam naručio a sljedeći dan ujutro u 9 pokupio i koštala me 300kn a kod rogine mi nije ni htio radit metalnu jer je reko da nemože i da bi koštala preko 1000kn da i može nego mi je nudio neku pojačanu nemetalnu za 700kn i još kao da treba čekati 2 tjedan jer nema posla pa da ne pali bezveze peć samo zbog mojeg dihtunga......hvala doviđenja
Alfaludak Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 moja od turkovica izdrzala koljazu na 2+ bara i i dalje ko nova jedino ju treba dotezati nekoliko puta jer se materijal stlaci, ja sam svoju dotezao 5 puta, ali mozda zato jer je bila 2.8mm
GT Boca Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 moja od turkovica izdrzala koljazu na 2+ bara i i dalje ko nova jedino ju treba dotezati nekoliko puta jer se materijal stlaci, ja sam svoju dotezao 5 puta, ali mozda zato jer je bila 2.8mm ova gore na slikama je 0,3 tanja
Dinko Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 također sam od turkovića uzeo brtvu..,al nemogu reći dojmove jel sam sklopio motor sa povečom rupom u glavi :rofl::doh:
bOzO Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 u glavi? pa to ti je normalno Rogina i meni skup i spor.. Turković preporuka za sve, biras oces metalnu ili onu drugu, covjek je stvarno svaki put raspolozen za suradnju i stvarno je brz! ujutro donesi i do 16h je gotovo bilo sta.
Brklja Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Bok dečkovi, treba mi hitno metalni dihtung glave i idem kod Turkovića jer sam s njim uvijek bio zadovoljan. Uglavnom jel' netko od vas zna od kad do kad on radi? To mi treba sutra tako da bi se nacrtao odmah čim se on pojavi tamo da što prije bude gotova.. Hvala
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now