Jump to content

Recommended Posts

Posted

Moram napravit novi auspuh za Astru pa me zanima di se može napravit aupuh ali da nema one šugave pločice XXtreem i sl. nego lijepa cijev bez natpisa, bez ičega i po mogućnosti da ima veći izbor nastavaka da mogu odabarat.

Mislio sam malo urezat to u branik pa mi treba i dobar plastičar da prema nastavku fino odreže i oblikuje branik

Ima tko kakvu ideju?

Posted

Pa lastovčić radi sve to....ja sam tamo rekao hoću 2 cijevi od inoxa, bez ikakvih ukrasa, dakle samo cijev, po koso, ovako onako, fi 60, dobio sam sve kako sam htio.

Posted
  filip00 said:
Pa lastovčić radi sve to....ja sam tamo rekao hoću 2 cijevi od inoxa, bez ikakvih ukrasa, dakle samo cijev, po koso, ovako onako, fi 60, dobio sam sve kako sam htio.

Toćno tako....sa njima se sve da dogovorit! :thumbsup:

Posted

ok, budem onda do njih otišao vidjet dal imaju to kaj mi treba

znam da su oni prije furali samo one nastavke sa xx logom a to mi je selo

Posted
  Tuco said:
ok, budem onda do njih otišao vidjet dal imaju to kaj mi treba

znam da su oni prije furali samo one nastavke sa xx logom a to mi je selo

Kad sam zadnji put bio tamo (god dana) isto su imali te nastavke...ali traži običnu inox cijev, a ne ukrasni nastavak.

Evo kak to kod mene izgleda, by lasta:

asdfdasfas.jpg

Posted

e jbg..ja sam imao u planu neki ovalni nastavak pod koso odrezan a to teško da budu imali ako imaju samo cijevi

Posted

filip ovo je fi 60 jel??

koliko bi takvi nastavci samo fi 76 koštali, al da se cijevi spajaju u jednu pa onda na lonac

nemojte mi reć nazovi pa vidi jel sam zvao pa mi je čovijek rekao da dođem i odaberem jel ih ima puno, a nejde mi se u samobor da bi vidio jel ima i da mi na kraju pukne cijenu od 500kn.

jel lokalni auspuh majstor sa kojim sam dobar uzima od njega te lonce i to i meni ih proda po nabavnoj cijeni, donesao mi je 2 nastavka od njega takva kakva bi ja htio samo sa onim debelim rubom-jedan je bio 600kn drugi 800kn- ono što još meni spusti, a nemože mi spustit 300kn tako da ono

Posted
  KA2001MR said:
filip ovo je fi 60 jel??

koliko bi takvi nastavci samo fi 76 koštali, al da se cijevi spajaju u jednu pa onda na lonac

nemojte mi reć nazovi pa vidi jel sam zvao pa mi je čovijek rekao da dođem i odaberem jel ih ima puno, a nejde mi se u samobor da bi vidio jel ima i da mi na kraju pukne cijenu od 500kn.

jel lokalni auspuh majstor sa kojim sam dobar uzima od njega te lonce i to i meni ih proda po nabavnoj cijeni, donesao mi je 2 nastavka od njega takva kakva bi ja htio samo sa onim debelim rubom-jedan je bio 600kn drugi 800kn- ono što još meni spusti, a nemože mi spustit 300kn tako da ono

Kod mene je fi 60 i koštale su 100kn obje ja mislim. Obje su zavarene na lonac koji ima po defaultu dva izlaza. Mislim da ima raznih promjera, to bi trebao nazvat i pitat :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...