Jump to content

Recommended Posts

Posted

Moram napravit novi auspuh za Astru pa me zanima di se može napravit aupuh ali da nema one šugave pločice XXtreem i sl. nego lijepa cijev bez natpisa, bez ičega i po mogućnosti da ima veći izbor nastavaka da mogu odabarat.

Mislio sam malo urezat to u branik pa mi treba i dobar plastičar da prema nastavku fino odreže i oblikuje branik

Ima tko kakvu ideju?

Posted

Pa lastovčić radi sve to....ja sam tamo rekao hoću 2 cijevi od inoxa, bez ikakvih ukrasa, dakle samo cijev, po koso, ovako onako, fi 60, dobio sam sve kako sam htio.

Posted
Pa lastovčić radi sve to....ja sam tamo rekao hoću 2 cijevi od inoxa, bez ikakvih ukrasa, dakle samo cijev, po koso, ovako onako, fi 60, dobio sam sve kako sam htio.

Toćno tako....sa njima se sve da dogovorit! :thumbsup:

Posted

ok, budem onda do njih otišao vidjet dal imaju to kaj mi treba

znam da su oni prije furali samo one nastavke sa xx logom a to mi je selo

Posted
ok, budem onda do njih otišao vidjet dal imaju to kaj mi treba

znam da su oni prije furali samo one nastavke sa xx logom a to mi je selo

Kad sam zadnji put bio tamo (god dana) isto su imali te nastavke...ali traži običnu inox cijev, a ne ukrasni nastavak.

Evo kak to kod mene izgleda, by lasta:

asdfdasfas.jpg

Posted

e jbg..ja sam imao u planu neki ovalni nastavak pod koso odrezan a to teško da budu imali ako imaju samo cijevi

Posted

filip ovo je fi 60 jel??

koliko bi takvi nastavci samo fi 76 koštali, al da se cijevi spajaju u jednu pa onda na lonac

nemojte mi reć nazovi pa vidi jel sam zvao pa mi je čovijek rekao da dođem i odaberem jel ih ima puno, a nejde mi se u samobor da bi vidio jel ima i da mi na kraju pukne cijenu od 500kn.

jel lokalni auspuh majstor sa kojim sam dobar uzima od njega te lonce i to i meni ih proda po nabavnoj cijeni, donesao mi je 2 nastavka od njega takva kakva bi ja htio samo sa onim debelim rubom-jedan je bio 600kn drugi 800kn- ono što još meni spusti, a nemože mi spustit 300kn tako da ono

Posted
filip ovo je fi 60 jel??

koliko bi takvi nastavci samo fi 76 koštali, al da se cijevi spajaju u jednu pa onda na lonac

nemojte mi reć nazovi pa vidi jel sam zvao pa mi je čovijek rekao da dođem i odaberem jel ih ima puno, a nejde mi se u samobor da bi vidio jel ima i da mi na kraju pukne cijenu od 500kn.

jel lokalni auspuh majstor sa kojim sam dobar uzima od njega te lonce i to i meni ih proda po nabavnoj cijeni, donesao mi je 2 nastavka od njega takva kakva bi ja htio samo sa onim debelim rubom-jedan je bio 600kn drugi 800kn- ono što još meni spusti, a nemože mi spustit 300kn tako da ono

Kod mene je fi 60 i koštale su 100kn obje ja mislim. Obje su zavarene na lonac koji ima po defaultu dva izlaza. Mislim da ima raznih promjera, to bi trebao nazvat i pitat :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...