Jump to content

Audi Concert

duka187

Recommended Posts

Imam prikljucak za ipod i na starom ipodu kad ga ubodem on se punio i reproducirao muziku, i onda mi je crkao taj ipod kojemu je bilo milijun godina i uzeo sam novi, medjutim sad mi se dogadja sranje, a to je da mi reproducira muziku, a ipod se prazni tj ne puni se.... u cemu je problem :huh:

Moguće je da ti priključak nije kompatibilan s novim ipodom.

Imam kući ipod mini star nekoliko godina i neki dan sam probao njegovim punjačem napuniti iphone 3GS i samo sam dobio poruku na ekranu da priključena oprema nije podržana (ili tako nešto), a priključak je identičan.

Pa nekompatibilno, npr origi RNS-E ne moze citat CD karticu koja je veca od 2 GB (nisam 100% siecher, al primjera radi...), dok recimo neki aftermarket cita do 64 GB. Tako isto Audi Concert taj ipod ne moze puniti, a sljedecu generaciju ne ce uopce moc ni ocitavat

Originali su skroz ograničeni s opremom i opcijama, jbg...

Pa nekompatibilno, npr origi RNS-E ne moze citat CD karticu koja je veca od 2 GB (nisam 100% siecher, al primjera radi...), dok recimo neki aftermarket cita do 64 GB. Tako isto Audi Concert taj ipod ne moze puniti, a sljedecu generaciju ne ce uopce moc ni ocitavat

Originali su skroz ograničeni s opremom i opcijama, jbg...

ma more, samo ce trazit reset nakon ubacivanja :D

mislim da je 4gb

a recimo vw rns 510 c verzija cita 32 gb

jebiga,ipak je vw premium:P

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...