duka187 Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Imam prikljucak za ipod i na starom ipodu kad ga ubodem on se punio i reproducirao muziku, i onda mi je crkao taj ipod kojemu je bilo milijun godina i uzeo sam novi, medjutim sad mi se dogadja sranje, a to je da mi reproducira muziku, a ipod se prazni tj ne puni se.... u cemu je problem :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
duka187 Posted August 27, 2010 Author Share Posted August 27, 2010 aj valjda zna neki elektricar...ful je iritantno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 pa posudi od nekog drugi i probaj jel mozda i taj novi sj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Moguće je da ti priključak nije kompatibilan s novim ipodom. Imam kući ipod mini star nekoliko godina i neki dan sam probao njegovim punjačem napuniti iphone 3GS i samo sam dobio poruku na ekranu da priključena oprema nije podržana (ili tako nešto), a priključak je identičan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicko Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Tako je, nisu svi iPodi isti, tako da je vrlo lako moguće da ti se zbog toga ne puni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicko Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 dupli post...briši... Link to comment Share on other sites More sharing options...
duka187 Posted August 28, 2010 Author Share Posted August 28, 2010 koji shit, a normalno mi se puni na starom kabelu.... jao kako kompliciraju s glupostima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 takve gluposti natjraju ljude da kupuju nove proizvode.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duka187 Posted August 28, 2010 Author Share Posted August 28, 2010 takve gluposti natjraju ljude da kupuju nove proizvode.. a nemas koji proizvod kupit, sto bi trebao u audia poc uzet novi ipod prikljucak i platit milijun kuna :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 s kojim ti je punio, a sa kojim nece? Link to comment Share on other sites More sharing options...
duka187 Posted August 28, 2010 Author Share Posted August 28, 2010 Nano 1.generacija 4gb je punio, a novi Nano 5.generacija 16gb ne puni.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Onda ti je stvar u kompatibilnosti, jbg originali su skroz ograničeni s opremom i opcijama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Nano 1.generacija 4gb je punio, a novi Nano 5.generacija 16gb ne puni.... daj pogledaj mozda ima u njegovom meni-u neka opcija da ga ne puni dok svira ili tak nest Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Nano 1.generacija 4gb je punio, a novi Nano 5.generacija 16gb ne puni.... ista stvar i meni sa pioneerom i kablom samo meni uopce ne radi, a rade svi osim 5th gena Promjenili su nesto na 5th gen ocito Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicko Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 a nemas koji proizvod kupit, sto bi trebao u audia poc uzet novi ipod prikljucak i platit milijun kuna :lol: Ja mislim da možeš bit sretan što ti svira uopće Link to comment Share on other sites More sharing options...
duka187 Posted August 29, 2010 Author Share Posted August 29, 2010 @kroky: trazio sam 3 dana i nema znaci da budem sretan sto svira ha? majku im sad mi je to totalno neuparabljivo...koji shit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 A vidit ćeš tek kad montiraš RNS-E koliko ti toga ne ce biti kompaktibilno Link to comment Share on other sites More sharing options...
duka187 Posted August 30, 2010 Author Share Posted August 30, 2010 a sto mi onda ima bit nekomatibilno...serijski je od mog modela, može me samo jebat taj prokleti ipod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Pa nekompatibilno, npr origi RNS-E ne moze citat CD karticu koja je veca od 2 GB (nisam 100% siecher, al primjera radi...), dok recimo neki aftermarket cita do 64 GB. Tako isto Audi Concert taj ipod ne moze puniti, a sljedecu generaciju ne ce uopce moc ni ocitavat Originali su skroz ograničeni s opremom i opcijama, jbg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariotdi Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Pa nekompatibilno, npr origi RNS-E ne moze citat CD karticu koja je veca od 2 GB (nisam 100% siecher, al primjera radi...), dok recimo neki aftermarket cita do 64 GB. Tako isto Audi Concert taj ipod ne moze puniti, a sljedecu generaciju ne ce uopce moc ni ocitavat Originali su skroz ograničeni s opremom i opcijama, jbg... ma more, samo ce trazit reset nakon ubacivanja mislim da je 4gb a recimo vw rns 510 c verzija cita 32 gb jebiga,ipak je vw premium:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now