Patrik Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 (edited) patrik - daj nabaci koju sliku svog sistema u autu tnx nemam nis novije kod sebe, moram poslikat...al nemas kaj vidjet, lap u gepeku, jos uvijek provizorno stavljen(nikak da se natjeram slozit to malo urednije) i ekran naprijed...isto centrafuse za UI i to je to 2 Goertosing - nemam nigdje dignuto, doma po kompu imam.. Edited September 8, 2010 by Patrik Link to comment Share on other sites More sharing options...
master_og Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 ovako da pitam jel se da složiti sljedeće, znači na laptop centrafuse i spojim na radio pioneer na video in i jel će raditi znači njegov touch od pioneera normalno da se brlja po programu, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tihi Posted September 8, 2010 Author Share Posted September 8, 2010 Ne ce. Treba jos i Tousch spojiti na lapotop. Jer, preko video konektroa ide samo video (slika), a Touch infomracije idu preko zasebnog kabla. Slika ce se prikazivati, ali ne ces moci klikati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariotdi Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 svaka cast na trudu,imas znanje,,ali osobno nikad ne bih carpc ugradio u auto. meni je to zestoka glupost i neznam,nista dobro niti prakticno za koristenje u autu za 250-300 eur(ja cu ti nac ako treba) origi audi navigacija za b5 dvd+tv modul u pretinac i to je maximum petljanije oko toga a i iskreno koji ce ti klinac vise IMHO sad ce te se sigurno vi sa carpc podic:rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tihi Posted September 8, 2010 Author Share Posted September 8, 2010 Slazem se! Svatko ima svoje, tu nema dileme. Meni je ovo gust i zato sam krenuo u to. Najprije zbog mp3-ica. Sa CarPC-om sam miran. A, sljedece je zbog navigacije. Zatim, imat cu dijagnostiku cijelog auta gore (meni je to bitno jer stalno se nekaj radi). Takoder i dijagnostiku plina. Onda, jednog dana, na CarPC-u budu i parking senzori. Znaci, nema dodatnih ekrana u autu, cim ga ubacis u rikvrc, pali se zadnja kamera i parking senzori. Onda, gore bude TMPS (pracenje tlaka u gumama). Zatim, gore bude jednog lijepog dana i air-ride na autu. A, podesavanje ce ici preko CarPC-a. Ujedno, bit ce i memorija polozaja visine auta. Pa, dok se auto parkira, karter ce biti na podu. itd. itd. Ima puno vise mogucnosti. Sad, nekima su one bitne, nekima ne. Sve je stvar ukusa. BTW. Ne znam dal si vidio kako izgleda program CentraFuse, ali bas je namjenjen CarPC-ima i vrlo je jednostavan za koristenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tihi Posted October 25, 2010 Author Share Posted October 25, 2010 Sad me muci ovaj nosac dolje za prekidace. Nikako da ga dovrsim. U njemu budu: - Prednje maglenke - Zadnje maglenke - Sva 4 - Dnevna svjetla - Prekidac za paljenje/gasenje kompa Sve orginal Audi prekidaci. Uglavnom, vec se dosta dugo vozim slusajuci muziku sa toga. Pogledao se i koji film. A, i Auto-Data je cesto otvorena. A, dok bude gotovo sve, onda snimim video. Sad samo tu i tamo koja slikica. Bunker: Car PC je u svojem kucistu. Samo moram jos druge sarafe nabaviti. Neke sa uzorkom platna na sebi da se tako ne isticu: LCD je na svome mjestu, super radi. Ceka se da se zavrsi panel za prikidace dolje (sad imam sve potrebno za njega) i onda drugi tjedan ide na oblacenje folije. Bude crna folija preko svega isla, tako da bude isto i klima-upravljanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minga Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Like it svaka čast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 fino to tebi ide, svaka cast;) ja promijenio auto, nasao jos bolji plejs za ekran, sve namjestim i onda ga skurim sad cekam cipove pa cu vidjet dal cu ga uspjet popravit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tihi Posted October 25, 2010 Author Share Posted October 25, 2010 Hvala. hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Mene zanima kako si tako ravno napravio taj okvir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 svaka čast... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peras Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Tihi razmišljam bubnit lap u auto pa me zanima tvoje mišljenje: Kako da riješim neko pojačalo zvuka s obzirom da bih radio izbacio? Koliko bi me došlo da mi složiš konverter za napajanje (19V 3A) - da ima ove opcije za gašenje i paljenje? Iman toga još za pitat al ne mogu se sjetit Link to comment Share on other sites More sharing options...
lavic_st Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Tihi razmišljam bubnit lap u auto pa me zanima tvoje mišljenje:Kako da riješim neko pojačalo zvuka s obzirom da bih radio izbacio? Koliko bi me došlo da mi složiš konverter za napajanje (19V 3A) - da ima ove opcije za gašenje i paljenje? Iman toga još za pitat al ne mogu se sjetit ako mislis kako da cujes zvuk iz laptopa to je bar jednostavno, pojacalo kupis koje ti odgovara i spojis ga na line out na laptopu, što se tiče napajanja, ebay je pun toga, a imaš i u chipoteke dosta sličnih stvari pa se da nešto iskombinirat, ako želiš custom mogu ti nabavit neke šeme pa se možeš zahebavat ili ako uvatin vrimena mogu ti pomoć----- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peras Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 ako mislis kako da cujes zvuk iz laptopa to je bar jednostavno, pojacalo kupis koje ti odgovara i spojis ga na line out na laptopu, što se tiče napajanja, ebay je pun toga, a imaš i u chipoteke dosta sličnih stvari pa se da nešto iskombinirat, ako želiš custom mogu ti nabavit neke šeme pa se možeš zahebavat ili ako uvatin vrimena mogu ti pomoć----- Krajen tjedna ti se javin pa ćemo malo bacit "na papir" da vidin koja je klica :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Tihi razmišljam bubnit lap u auto pa me zanima tvoje mišljenje:Kako da riješim neko pojačalo zvuka s obzirom da bih radio izbacio? Koliko bi me došlo da mi složiš konverter za napajanje (19V 3A) - da ima ove opcije za gašenje i paljenje? Iman toga još za pitat al ne mogu se sjetit Rastepeš neki stari auto radio i samo izvadiš pojačalo van... Cijena 1sat zajebancije... :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now