jady Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 malo svrljam po netu i odem na stranicu chipoteke i gledam tam zarulje za xenon kit. tam pise opis: HID zarulja 6t k projector. koja je razlika u tim zaruljama i obicnim zaruljama iz HID kita?? mislim na to kak ne napravljena i dal bolje svijetli ili ne.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 imas zarulje namjenjene za far bez leće, imas zarulje namjenjene za far sa lećom i imas zarulje koje na sebi imaju leću.... Predpostavljam da je ovo sto ti nasao zarulja namjenjena za ugradnju u far koji ima leće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 mislim da su to zarulje za ovo: tj. za lece sta se sarafe sa zadnje strane fara misek: zarulja koja je za far sa lecom ima svoju oznaku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jady Posted October 7, 2010 Author Share Posted October 7, 2010 kuzim kaj pise i kaj znaci "projector"..a jel ta zarulja drugacijeg izgleda ili velicine ili kak??ima isto neku farbu na sebe kao H7 zarulja ili kaj vec??? u cemu je tocna razlika... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lev Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 to ti je onda ovo. I daj link Ja je nisam uspio naci a treba mi Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
jady Posted October 9, 2010 Author Share Posted October 9, 2010 http://www.chipoteka.hr/proizvodi/344100 malo nize dolje je,al nema slike....cudno je kaj uopce nemaju slike..za nis Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrky047 Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 http://www.chipoteka.hr/proizvodi/344100 malo nize dolje je,al nema slike....cudno je kaj uopce nemaju slike..za nis Nemaju slike za ništa i ne radi im online trgovina. Probajte nešto naručit pa ćete vidit veselja. :punk: Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawi Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 h7 je zarulja za far s lecom h7r je zarulja za far bez lece (ima onaj limic koji sprijecava da ne baca u nebo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jady Posted October 10, 2010 Author Share Posted October 10, 2010 h7 je zarulja za far s lecomh7r je zarulja za far bez lece (ima onaj limic koji sprijecava da ne baca u nebo) imas neku sliku???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lev Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 http://www.google.hr/images?q=h7r&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=q_uxTLqKLoTIswbRvKDHDQ&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CDsQsAQwAw&biw=1366&bih=593 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jady Posted October 10, 2010 Author Share Posted October 10, 2010 imam i ja google za frenda...al ovo mi je nekak bacen novac ak taj mali dio ne svijetli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 pa i je i nije, ak nis drugo ne hebes druge u prometu sa xenonima kaj svjetle u nebo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jady Posted October 10, 2010 Author Share Posted October 10, 2010 ne zivciraju me ovi koji svijetle u nebo ko na jarunu diskoteke...imam lece pa ni moje ne smetanju drugima.samo me zanimala koja je stvarna razlika,al ocito je nikakva u tim zaruljama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 no meni nije jasno, kako ona može spriječiti da ne baca, pošto sjenilo raspršuje svjetlost unutar fara nebitno odakle dolazio izvor svjetla, ja jedino mogu zaključiti da će takva žarulja slabije osvjetljavati cestu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Meni trebaju jebacke H1 zarulje za duga svijetla, neke koje dobro svijetle...xenon nazalost nikako da smontiram unutra jel zarulja ima neku plastiku sa konektorom iza a rupica u reflektoru je isto pre mala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawi Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 no meni nije jasno, kako ona može spriječiti da ne baca, pošto sjenilo raspršuje svjetlost unutar fara nebitno odakle dolazio izvor svjetla, ja jedino mogu zaključiti da će takva žarulja slabije osvjetljavati cestu? predzadnja laguna ima xenon bez leca i ne baca u nebo bas zbog "r" verzije zaruljica. osim toga, kad se postavi zarulja u far, taj limic dodje tocno na gornji dio zarulje, sto je i logicno :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now