Jay P Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Pozdrav kompletiram starom W111 iz 65. pa mi treba mala pomoc trebam 3 tipa kopci za lajsne koje su pogubljene kad je radena limarija/lakiranje obisao sam standardne ducane autodijelova i bio kod Bolcevica no nisam imao uspjeha jel netko zna gdje bi se doticne dale nabaviti jer mi je malo hica da ih narucujem preko ebay-a i ostalih online ducana daklem trebao bi ovih 20 kom- za lajsne koje dolaze ispod prednje i zadnje sajbe ovakvih 14 komada za gornje dijelove stranica na vratima i jos mi trebaju koce za kromane lajsne koje idu cijelom duzinom repa - nemam sliku kak izgledaju evo auta o kojem je rijec
Marko Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 probaj Ljubic commerce 01/2408044 tam ja kupujem djelove za merc.
Jay P Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 obecao lik iz Brabusa da ce doc sve komplet kopce do srijede hvala svima :thumbsup:
Scorpione Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 ak ti on ne riješi ja ti mogu pa se javi na pm!!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now