Guest KGB Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 pozdrav svima, da li zna netko gdje mogu otići na diagnostiku motora za Mazdu 323F a da nije službeni servis od mazde ? hvala unaprijed
Srele_St Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 AUTOSERVIS TUREK, Adamićeva bb, Zapruđe, N.Zagreb Tel: 66 71 050 Mob: 098 323 436, 091 370 3750 Kontakt mail - autoservis.turek@gmail.com Japanci i koreanci, dijelovi i servis ---------------- Znaci nasi dragi Ira i Dacho posjeduju navedeni servis... Isti posluje vec jako jako dugo (mi neki nismo bili ni u planu kad je isti poceo sa radom), tako da imaju višegodišnje iskustvo. Nekada su bili ovlašteni servis za Volvo, te nakon toga za Hyundai. A sada rade večinom japanska i korejska vozila!! Uglavnom :palac ----------------------------------------edit by Hrdzo Dacho says - Konacno mi je stigla aparatura i za mazde, tako da se jos samo ceka iskusni mehaniko da pocne raditi i onda je samo nebo granica :dance Kako do nas - Svaka preporuka! :thumbsup:
Stipe385 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 može ti moj prijatelj, ako te zanima, novi zg, 100kn:thumbsup:
Hrdzo Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Takodjer preporuka za Autoservis Turek... ako netko zna mazde u dusu onda je to dacho... ok i Ira takodjer I da imaju dijagnostiku!! A sta te muci?
Dacho Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Hvala decki na preporukama :notworthy: Spajanje na dijagnostiku je kod nas besplatno, mi to ne naplacujemo :thumbsup:
Mungos Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 pozdrav svima, da li zna netko gdje mogu otići na diagnostiku motora za Mazdu 323F a da nije službeni servis od mazde ? hvala unaprijed auto dijelovi - servis interparts velika mlaka.....
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now