filip00 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Za frendicu, trebala bi promijenit gume na pug 306...ljetne sve 4, ima tko kakvu preporuku za nekog pouzdanog u Zadru? Naravno, kupila bi sve 4 gume, po mogućnosti conti ili dunlop, mislim da su stock felge 16" na njenom autu. Treba netko da to obavi dobro i da ponudi normalnu cijenu pa da mogu preporučit :thumbsup: Hvala
biciklist Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Za frendicu, trebala bi promijenit gume na pug 306...ljetne sve 4, ima tko kakvu preporuku za nekog pouzdanog u Zadru? Naravno, kupila bi sve 4 gume, po mogućnosti conti ili dunlop, mislim da su stock felge 16" na njenom autu. Treba netko da to obavi dobro i da ponudi normalnu cijenu pa da mogu preporučit :thumbsup: Hvala http://www.autodirekt.hr/ tam nek trazi dadu, pa nek joj ponudi nekaj a navodno dobar vulkanizer je na mjestu bivse bille
filip00 Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Hvala, prenio sam joj upravo ovo :thumbsup:
A.N.T.E. Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Po mom iskustvu najbolji vulkanizer je Lončar ili kako ga neki zovu Jale. U blizini križanja gdje su Mercator, nekadasnja Billa, Interspar i tako... Kad se spustis niz Crno(Onaj spust na ulazu u Zadar), ideš ravno do drugog semafora(na tom kraizanju su spomenuti trg centri) i nakon njega jedno 50-60metara skrenes desno i u toj ulici... Decki su brzi i najjeftiniji su
biciklist Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Po mom iskustvu najbolji vulkanizer je Lončar ili kako ga neki zovu Jale. U blizini križanja gdje su Mercator, nekadasnja Billa, Interspar i tako... Kad se spustis niz Crno(Onaj spust na ulazu u Zadar), ideš ravno do drugog semafora(na tom kraizanju su spomenuti trg centri) i nakon njega jedno 50-60metara skrenes desno i u toj ulici... Decki su brzi i najjeftiniji su to je onaj ispod mehanizacije ? povise onog birca blue sky, ak se ne varam
A.N.T.E. Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 to je onaj ispod mehanizacije ? povise onog birca blue sky, ak se ne varam E, tocno taj :thumbsup: Birc se zove Sky bar, pupularno odredište narodne glazbe
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now