Mramor Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Isprazno mi se akumulator preko vikenda, i ok, napunim ga ja, 13,1 V i idem nazad spajati. I poslije skužim - više ne radi rikverc kamera. WTF?! :huh: E sad... danas sam čuo kad se spaja akku da je dobro (?) upaliti neko trošilo na autu da se smanji peak napona koji tada nastaje. I da znaju čak pregoriti ECU (!) kod spajanja akumulatora. Mislim... jel to stoji, ili lovačke priče? Zašto služe osigurači? :huh:
Ciki Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Isprazno mi se akumulator preko vikenda, i ok, napunim ga ja, 13,1 V i idem nazad spajati. I poslije skužim - više ne radi rikverc kamera. WTF?! :huh: E sad... danas sam čuo kad se spaja akku da je dobro (?) upaliti neko trošilo na autu da se smanji peak napona koji tada nastaje. I da znaju čak pregoriti ECU (!) kod spajanja akumulatora. Mislim... jel to stoji, ili lovačke priče? Zašto služe osigurači? :huh: Nikakvo trosilo ne smije biti upaljeno kod spajanja. ECU hoce riknuti kada odspajas aku,ali to su jaako rijetki slucajevi i danas svi auti imaju zastite protiv toga.
Mramor Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 (edited) Pa da. To si i ja mislim. A ovo za parking kameru... mislim da mi je riknuo osigurač. Budem provjerio sutra po danu. Edited October 27, 2010 by Mramor
Ciki Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Pioneerovih sam montirao 10ak i sve i dan danas uredno rade tako da stvarno mislim da kamera nije Mozda glupo pitanje,ali na radiju si ukljucio opciju kamere? (kad se vadio aku onda su se sve postavke resetirale)
Mramor Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 Aha.... Možda je i to! Samo sam vidio da kad kliknem na Aux-In nema slike. I naravno ne prebacuje na kameru kad ubacim u rikverc. Nisam baš temeljito debuggirao, priznajem.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now