Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buraz je prošli tjedan imao manju prometnu, neka baba mu je oduzela prednost u centru grada. Nije auto jako udaren (farovi su čitavi) ali su ispucani airbagovi, potrgano je nešto prednjeg kraja i tako..

Uglavnom radi se o ovom autu, dakle Ford Mondeo 2005g 2.2tdci 155ks - titanium x oprema (vjerojatno bitno za branike i to).

1056271.jpg

Trebam limarijske dijelove prednjeg kraja:

huba sa onom bravom naprijed,

oba blatobrana,

branik,

vezni lim,

maglenke (lijeva i desna)

Mehanika:

Intercooler & popratni dijelovi

hladnjak motora

ventilator hladnjaka motora

hladnjak klima uređaja

Armatura i airbagovi (volan + suvozački)

itd itd.. imam tu izvid štete od Euroherca gdje su sve stavke popisane, auto je maltene u voznom stanju a ovi debili procijenili totalku jer je samo tabla u ovlaštenom 30 000kn.

Dal' netko zna neki otpad koji bi mogao imati ovakav modeo u dijelovima ili ću morati negdje vani po to..?

Hvala

Posted

Pa Minga je prodavao nekog mondea iz Engleske, pitaj njega di je taj završio, možda ti nešto paše...imaš tu oglas uostalom.

I da, meni to ne zvuči kao manja prometna :D

Posted

Mislim da je i Semper imao neke dijelove.... i pitaj za dijelove u Automotivu.... npr. zadnja lampa za 2005 karavan u ovlastenom 1200, kod njih ista 700...

Posted
Pa Minga je prodavao nekog mondea iz Engleske, pitaj njega di je taj završio, možda ti nešto paše...imaš tu oglas uostalom.

Armatura će mu ziher pasat....:lol:

Posted

Gledao sam onaj mingin ali pola toga ne paše (volan je s desne strane) + misilm da je bio naprijed čvaknut.

Super mutni, stari se danas vraća s puta pa ćemo vidjet doma što ćemo s tim pa ti se javimu ponedjeljak. Ja sam za to da se popravlja..

Inače evo slika auta da ne bi mislili da je stvarno totalka :)

photo3vb.jpg

Joe i Rudy, tnx na kontaktima :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...