Dinko Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 dakle koje su brtve bolje..,problem je što mi treba "custom"brtva jel je glava dosta poravnata a u pitanju je turbak a dečko kojem slažem nema za cometic
Alfaludak Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 turkovic radi bolje i pedantnije i jeftinije jedino ako ides na sendvic kombinaciju sa 2 lima onda treba bakreni sprej pospricat po brtvi da bolje zabrtvi na one crte sto napravi noz na ravnanju i treba ga dotegnut nakon soma km
Dinko Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 onda turković..meni je jednu radio ali je bila puknuta glava pa nisam mogo testirat jel valja ili ne thx
charger Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Odakle to da Cometic to neradi ? Cometic custom
Dinko Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 dakle koje su brtve bolje..,problem je što mi treba "custom"brtva jel je glava dosta poravnata a u pitanju je turbak a dečko kojem slažem nema za cometic radi cometic custom brtve ali ovaj što mu slažem auto nema novaca za nju tj.puno mu je dat novaca..pa tražimo alternativu
GT Boca Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 (edited) već je netko tu na forumu pitao pa sam ja i slike stavio kaj je meni turković radio....ja prezadovoljan poslom,uslugom i cijenom....:thumbsup: uglavnom turković bi bio moj izbor a rogina nikad više.... EDIT: evo to je ta tema .... http://www.myhraweb.com/showthread.php?t=21084&highlight=turkovi%26%23263%3B Edited January 14, 2011 by GT Boca
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now