Jump to content

Recommended Posts

Posted

ak ti sta pomaze, to se zove flooking, radio je slicno sasa iz audioconcepta...

meni je to radio na bivsem autu al je onda imao sam crvenu boju

dscf0050resize.jpg

Posted

to se radi tako da se prvo nanese ljepilo na površinu, onda se pospe ili špcica s tim dlačicama i na kraju se one elektricitetom podignu da izgledaju čupavo...

prijatelj iz Švedske je sebi na Supri kontrolnu tablu tako napravio pa mi je rekao da se to tako radi...

Posted

Kroky ima pravo: u car-hifi je popularan flooking jer se običnim tapaciranjem ne bi mogla pokriti zaobljenja i sl. nedostupna mjesta. Ujedno i ne stvara refleksiju, a to je u hi-fi-u bitno.

Posted

to se inače radi na trkaćim autima da se spriječi blještanje armature u vjetrobran. Nevidim smisao toga u običnom autu jer je sranje za održavanje

Posted

da imao je i moj frend pa kad su pocele otpadat tam di najvise ides rukom izgledao kao da auto ima 100 god i da je sve u qurcu...

Nikako ne preporucam :)

Posted
samo što je prijatelj za konzolu platio 140 eura, a u alcantaru bi došlo puno više..

ne bi trebalo biti puno vise kod nas.. frendu je Domagoj radio armaturu i tu je negdje bila cifra ak se ne varam..

Posted

ovo sa sprej-om... ispuca nakon nekog vremena... možda je loše bilo polakirano... ne znam... ali vidio ispucano... nakon nekog vremena... :D

Posted
HrSupra > umjesto da mi prodaš više tu Supru i prestaneš razmišljati o flokanju....

inače nije na prodaju, ali ako daš ponudu koja će me izut iz cipela možda ti je i prodam :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...