Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nazalost, ja sam tamo samo šljaker, nisam u upravi i ne odlucujem o nicemu...ali ako im zatrebate kontaktirat ce vas neka odg. osoba pa cete se dogovorit... :)

Posted
Ajde kada je vec otvoren ovaj topic...

U pon. sam dobio Iphone 4 32GB. i 2 dana je radilo sve normalno i nakon toga mi napise No sim card.

Izvadim sim van,stavim nazad unutra i nista se ne dogada.

Odem u T centar tamo mi ga resetiraju i proradio je na pola sata i od jucer sam morao 10 puta resetirati jer mi svakih par sati napise No sim card.

Danas sam zvao i pitao dali mogu zamijeniti uredaj za novi i kažu mi da nemogu jer je rok zamjene 3 dana a ja sam kvar prijavio 4 dan nego da ga nosim na servis.

Jel znas Joki u cemu bi mogao biti problem?

Pokusat cu u pon sredit preko prodajnog predstavnika da mi daju novi ali me svejedno zanima?

Zamjena u roku 3 (radna) dana ne vrijedi za iPhone uređaje, moj savjet ti je da zamijeniš sim karticu opet iako je ova nova i ponovo ga resetiraš,znalo se događat da bude sve uredu nakon toga.

Ako nebude opet radilo, šalješ na servis oni šalju u mađarsku ustanove kvar i pošalju ti novi iPhone,nažalost to je jedina mogućnost da ti se zamjeni iPhone pa makar bio kvar i unutar 3h.

Posted
Zamjena u roku 3 (radna) dana ne vrijedi za iPhone uređaje, moj savjet ti je da zamijeniš sim karticu opet iako je ova nova i ponovo ga resetiraš,znalo se događat da bude sve uredu nakon toga.

Ako nebude opet radilo, šalješ na servis oni šalju u mađarsku ustanove kvar i pošalju ti novi iPhone,nažalost to je jedina mogućnost da ti se zamjeni iPhone pa makar bio kvar i unutar 3h.

Točno tako. Dakle iPhone ne popravlja nikakav Mobis, ili ne znam ko već ne.

Gejfon nema zamjenu u roku tri dana, i ostale finese. Kad crkne ide u Mađarsku i tam se popravlja, baca ili kaj već.

Posted
Nazalost, ja sam tamo samo šljaker, nisam u upravi i ne odlucujem o nicemu...ali ako im zatrebate kontaktirat ce vas neka odg. osoba pa cete se dogovorit... :)

Ma ne, samo se pozovu na tu i tu firmu i steknu određene pogodnosti poput cijene, brzine usluge, R1 računa, itd.... :P

Posted
Točno tako. Dakle iPhone ne popravlja nikakav Mobis, ili ne znam ko već ne.

Gejfon nema zamjenu u roku tri dana, i ostale finese. Kad crkne ide u Mađarsku i tam se popravlja, baca ili kaj već.

Ne popravalja al ide na predijagnostiku

Posted

zbog čega raditi preddijagnostiku ako ide svejedno u madjarsku i tamo se popravlja ?

zasto madjari mogu popraviti Iphone a mi hravati "nemozemo" ?

Posted

zasto madjari mogu popraviti Iphone a mi hravati "nemozemo" ?

Niti mađari nepopravljaju, mi imamo samo softw.popravke tj.t-mobile i mobis, ako je neka kompliciranija greška šalje se u mađarsku i ako je popravak hardw.prirode mijenja se za novi ako je u garanciji,ako nije opet se mijenja za novi stim da se plaća određeni iznos ovsno kao o kvaru. e to je po pravilima applea zbog hhermetički zatvorenog uređaja,za sve ostale kombinacije tu su kolege iz iservisa koji rade čuda

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...