c2h5oh Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 jel sam opet pusio neki tepison ili fakat netko otuda ima neke veze sa njima? ocu puknut alarm na motor a vidim da to oni rade. pa reko da pitam jel ima tu nekoga da zna nekoga od tamo i tak to?
Filip3333 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Mislim da ima onaj Lac sa foruma tu oni su si jako dobri vide se svaki dan i tak pa ga kontaktiraj ....zeka On ti je isto tu na forumu al nije bas pre aktivan,Brklja si je dobar s njim pa pitaj njega ak sta trebas
c2h5oh Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 ma ocu bubnut alarm na bajk a vidim da kod njega i u raptoru kosta isto. pa reko ako je vec covjek na forumu i tak to radije novce dam njemu. a mozda i bubne kakav popust za forumasa
brba Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 definitivno kod laca odi :thumbsup: najjaci je za ta sranja
c2h5oh Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 definitivno kod laca odi :thumbsup: najjaci je za ta sranja ajde mozda se covjek tu javi. ako ne sjedem sutra na motor pa do njega u radionu. jel on radi bas ili ima neke pajdase sta rade?
brba Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 on sve radi , nazovi ga na mob ko zna jel ce bit na forumu, reci da si sa hwb-a pa mozda da neku bolju cijenu 091/564-0873
Ljubicic D. Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Ako hoces kod Laca mogu te ja najavit il Brklja,, svejedno..
c2h5oh Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 budem ga sutra nazval. da ne zovem sad mozda je covjek doma i odmara @ dario : a ono ako oces mozes, ali nazvat cu ga i ja sutra.
Brklja Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Tu ti je on na forumu: Lac-Ugradi mu je nadimak, imaš sav info (i kako doći do tamo) na lac-ugradi.com Dobit ćeš sigurno i formumski popust. Inače ja sam tamo sutra od 10 na dalje, šarafim po bijelom, pa možeš platit pivu
Lac Ugradi Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Zovi kad hoćeš prije 2 ionako ne spavam:) Kaj se tiče popusta naravno za ekipu s foruma se sve da dogovorit:) nikako da napravim temu za članove myhraweba Hvala ekipi na dobrim preporukama, vidim da ću osobnoj tajnici brkljici uskoro i honorar isplaćivat:)
c2h5oh Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 ajde necu te gnjavit sad onda, vec zovem ujutro kad sredim regu u Heinzlovoj pa se vidimo sutra, ako nis drugo da navratim
c2h5oh Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 ma kad bude na mojim tablama i to onda ce doc predstavljanje ali sta cu se gurat, ovo je ipak prvenstveno auto forum
GoranE46 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Samo više firma nije LAC ugradi nego jednoostavno: "UgraDarko"
mislav Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Samo više firma nije LAC ugradi nego jednoostavno: "UgraDarko" btw ja imam copyrights na ovo pitaj Krunu
c2h5oh Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 ma nije bitno kak se zovu dok je usluga prvorazredna mogu se zvat i "alarmi sto ne valjaju"
c2h5oh Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 moze lock. dosao, obavio, platio. sve pohvale Lac-u na odlicnoj usluzi.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now