Jump to content

Recommended Posts

Posted

jel sam opet pusio neki tepison ili fakat netko otuda ima neke veze sa njima?

ocu puknut alarm na motor a vidim da to oni rade. pa reko da pitam jel ima tu nekoga da zna nekoga od tamo i tak to?

Posted

Mislim da ima onaj Lac sa foruma tu oni su si jako dobri vide se svaki dan i tak pa ga kontaktiraj :P....zeka :)

On ti je isto tu na forumu al nije bas pre aktivan,Brklja si je dobar s njim pa pitaj njega ak sta trebas ;)

Posted

ma ocu bubnut alarm na bajk a vidim da kod njega i u raptoru kosta isto. pa reko ako je vec covjek na forumu i tak to radije novce dam njemu.

a mozda i bubne kakav popust za forumasa ;)

Posted
definitivno kod laca odi :thumbsup: najjaci je za ta sranja

ajde mozda se covjek tu javi. ako ne sjedem sutra na motor pa do njega u radionu. jel on radi bas ili ima neke pajdase sta rade?

Posted

on sve radi , nazovi ga na mob ko zna jel ce bit na forumu, reci da si sa hwb-a pa mozda da neku bolju cijenu

091/564-0873

Posted

budem ga sutra nazval.

da ne zovem sad mozda je covjek doma i odmara ;)

@ dario : a ono ako oces mozes, ali nazvat cu ga i ja sutra.

Posted

Tu ti je on na forumu: Lac-Ugradi mu je nadimak, imaš sav info (i kako doći do tamo) na lac-ugradi.com

Dobit ćeš sigurno i formumski popust.

Inače ja sam tamo sutra od 10 na dalje, šarafim po bijelom, pa možeš platit pivu :P

Posted

Zovi kad hoćeš prije 2 ionako ne spavam:) Kaj se tiče popusta naravno za ekipu s foruma se sve da dogovorit:) nikako da napravim temu za članove myhraweba

Hvala ekipi na dobrim preporukama, vidim da ću osobnoj tajnici brkljici uskoro i honorar isplaćivat:)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...