-164- Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 frend je ugrađivao xenon u Alfu Mito i nakon nekog vremena mu je jedan far počeo vlažiti iznutra....Jel to zbog toga što se kod ugradnje xenona reže ona kapica jer je xenon žarulja preduga pa ulazi vlaga ili ?? jel se može to kako srediti? npr. da se rastavi far, očisti pa opet složi i zadihta?? ili ima neko drugo rješenje osim kupovine novog fara?
Tochka Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 nek zadihta oko one gume di zice od ksenona izlaze iz fara. Osim ak nije krivo cjeli poklopac stavljen
PUGI Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 nije tolka vlaga od tam,sumnjam,mislim da mu dihting na prednjem dijelu ne drzi dobro
SEGI Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 tako i meni bude lud sam...skidao dolje,brtvio preko svega u krug i nema šanse. vozim već mjesecima s otklopljenim farovima,jedino tako.
ZOD Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Ako je far dobro zadihtan sa svih strana nemože vlaga uć unutra. Prvo treba osušit da sve to ispari van fara pa onda tražit i zadihtat di ulazi vlaga.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now