Goertosing Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Imam ovakvu konzolu (kostur) izvađen na koji će to ići: To je plastika kakva mi treba: A ovako bi to trebalo izgledati: Tog 2DIN ima za kupiti bilo gdje po 50-150 kn...Al meni treba takva plastika za posebne dimenzije ekrana pa ne ce biti rupa 2DIN za 7" nego malo veca gdje moze stat 9" ekran. Koliko sam trazio po netu tako nesto nigdje ne cu nac pa me zanima da li netko to radi ili zna nekoga tko to radi, al da se plastika bojom i teksturom potpuno poklapa s bojom i teksturom plastike oko klime i gore poviše. I naravno da je kvalitetno da sjedne 100% bez različitih luftova sa strana. A plastika bi trebala biti skroz spojena (zalijepljena) za monitor tako da bude sve u jednom komadu, ovako nesto: http://store.mp3car.com/Direct_Fit_Double_Din_LCD_Touch_Screen_for_2002_A_p/dsh-018.htm + bi bilo poželjno da se može ugradit na dnu kromirana letvica, ovakva kako što imaju original navigacije: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lim@ RS Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 U principu nitko... Storo je nemoguce napaviti identican uzorak. Inace bi svi proizvodili aute, mozes tapecirat u neku kožu slicne boje i uzorka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted February 22, 2011 Author Share Posted February 22, 2011 Neki drugi materijal? Neka druga kombinacija koja bi se doslo do zadovoljavajuceg rezultata? Ako zanemarimo nijansu boje površine, dal ima netko tko bi mogao bar konstrukciju i oblik napraviti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HCC-R Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 mislim da bi ti jedan kolega sa vwcc-a mogao to napraviti, čovjek radi čuda sa plastikom, nick mu je dvojka, ako nisi tamo regan kontaktiraj ga na 098/9043 358 Miroslav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goc9999 Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 bubinjo ti radi sa plastikom Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 tebi treba poliesterski autokit i malo truda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcclarion Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 bubinjo ti radi sa plastikom kaj nije prestao ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcclarion Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 mislim da bi ti jedan kolega sa vwcc-a mogao to napraviti, čovjek radi čuda sa plastikom, nick mu je dvojka, ako nisi tamo regan kontaktiraj ga na 098/9043 358 Miroslav. jel radi i spojlere ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
goc9999 Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 kaj nije prestao ? ne,sad je na brodicama, ugl. carbon, plastika,.... pitajte ga, pa ak covjek ima vremena :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HCC-R Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 jel radi i spojlere ? radi sve sa plastikom, limariju, pripremu, lakiranje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now