Karlo2.0 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Pozdrav, zanima me koja je razlika izmedju Sciroccovog podvozja i GTI V,osim u međuosovinskom razmaku i tragu kotača??? konkretno me zanima dali mogu pripasati adapter za kočione čeljusti koje su bile na Edition 30??? tj dali moram raditi nove adaptere ili mogu koristi postojece koji su custom made za edition??(dali su isti rasponi rupa na nosacima itd...)
Red Devil Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Pozdrav, zanima me koja je razlika izmedju Sciroccovog podvozja i GTI V,osim u međuosovinskom razmaku i tragu kotača??? konkretno me zanima dali mogu pripasati adapter za kočione čeljusti koje su bile na Edition 30??? tj dali moram raditi nove adaptere ili mogu koristi postojece koji su custom made za edition??(dali su isti rasponi rupa na nosacima itd...) trebali bi biti isti, a šta te sprečava da skineš kotača i to usporediš na licu mjesta?
Rudy Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 ^^ ljenost :lol: 99% su ti iste,ako baš hoćeš biti 100% siguran pitaj u servisu
Karlo2.0 Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 ^^ ljenost :lol:99% su ti iste,ako baš hoćeš biti 100% siguran pitaj u servisu TOCNO,i hladno je !
megane Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 baš kak ti je rekao burnać, skineš i probaš :thumbsup:
SVEN Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Celjusti i nosaci na ED30 i GTI-u su iste. Zapravo, sama celjust bez nosaca je ista na GTI-u petici i na GTI-u trojci. Razlika je samo u nosaču. Lego kockice
WD40 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 te S3 ili ti ga R32 brenze idu na gti-ev rukavac (s nosačem ofkors) .... tako kad gledas scirocco-a to ti je malo prepravljeni MK5
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now