Luky Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 frenda zanima dal pašu opruge sa a3 na sirocco? hvala..
Luky Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 i da, radi se o eibach sportline oprugama, ako sto znači..
megane Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 pojma nemam ljenčino, al' sam pogledao u eibach katalogu i nisu isti kataloški ni približno za recimo opruge za A3 tu godinu i Scirocca novog :thumbsup: tak da vjerojatno ne pašu, al sve je moguće
Luky Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 pojma nemam ljenčino, al' sam pogledao u eibach katalogu i nisu isti kataloški ni približno za recimo opruge za A3 tu godinu i Scirocca novog :thumbsup: tak da vjerojatno ne pašu, al sve je moguće ma ovaj neki me kolje da pitam, jer ima opruge od a3 za džabe pa bi ih stavio na široka da paše.. :doh: uglavnom nis, lock topica.. bezveze sam i otvorio.. :doh:
mariotdi Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 bezveze sam i otvorio.. :doh: a dobro nije prvi put
Luky Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 pitaj fokusičara ma neda mi se ubijat čovjeka.. ako vidi temu nek napise, ako ne, briga me.. nek ovaj moj papak sam zove.. svaki dan neko me nađe s nekom gluposti da pitam.. :doh: imaju net pa nek se jebu.. a dobro nije prvi put ajde ti sad ne kenjaj.. ti si puno korisnih i pametnih otvorio..
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now