vrcy Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 rodjak mi zivi u zg-u,ima audi a6 2.5 tdi 2001 godina,crka mu je neki kompjuter preko kojeg se otvara centralno i prozori,kaze da mu ne rade mi zvucnici iza, i prozore moze spustit samo sa svog mista.ugl ovo znan da je nikakav opis problema al tako ga je on meni opisa a on nema pojma o autima,pa ako ko zna di bi ga moga poslat da to vidi a da nije sad neka cifra ogromna za popravak
obie Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 rodjak mi zivi u zg-u,ima audi a6 2.5 tdi 2001 godina,crka mu je neki kompjuter preko kojeg se otvara centralno i prozori,kaze da mu ne rade mi zvucnici iza, i prozore moze spustit samo sa svog mista.ugl ovo znan da je nikakav opis problema al tako ga je on meni opisa a on nema pojma o autima,pa ako ko zna di bi ga moga poslat da to vidi a da nije sad neka cifra ogromna za popravak javi se clanu Tihi. vrhunski za takve stvari.... :thumbsup:
vrcy Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 nije on je bas da ka u nekog u sesvete da mu radi taj kompjuter al taj ka da nemoze to popravit jedino novi koji dode 3000 kn
jady Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 malo mi cudno kaj radi samo sa vozaceve strane,al ajd....PMaj tihija.znalac za takve stvari...inace sa vagcom iscitat broj tog modula i po ebayu trazit...
Tihi Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Cuo sam se sa covijekom, bude uzeo auto i dosao do mene drugi tjedan, da to pogledamo. Javim sto je bilo.
Gonzaga Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Comfort control module je najvjerovatnije u banani
Goertosing Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 E ako je stvarno crko komp onda se javi meni jer cu ja svoj prodavat pošto stavljam drugi koji ima neke dodatne funkcije
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now