Fox Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 dakle, nedavno me neki seronja na parkingu pogodio u vozacki far i napukao i sad mi se unutra kondenzira voda i curi dolje u elektroniku pa mi blica lampica od AFL-a... nisam dirao sad kako je bilo hladno ali evo zatoplilo pa bih uzeo neki stari polovni far i prebacio staklo sa njega na moj i ispolirao... zaliveno je nekom tvrdom plastikom na spoju i kao da je od kamena... ima netko da se bavi time ili ima iskustva... thx unaprijed... .
Tochka Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 skines far, stavis ga u kartonsku kutiju, na kutiji napravis rupu za fen (industrijski) i grijes dok se ne pocne otapat to ljepilo i onda malo po malo skidas
ZOD Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 skines far, stavis ga u kartonsku kutiju, na kutiji napravis rupu za fen (industrijski) i grijes dok se ne pocne otapat to ljepilo i onda malo po malo skidas Not gonna work. Npr moj far je imao takvu diht masu da ga ni pećnica nije rastopila. On ima isto ili čak kvalitetnije.
mrky047 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Not gonna work. Npr moj far je imao takvu diht masu da ga ni pećnica nije rastopila. On ima isto ili čak kvalitetnije. Jesi ga uspio otvorit na kraju?
PUGI Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 ne da se otvoriti...ak imas svjetla osiguranja dobit ces od osiguranja novi
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now