P.I.M.P. Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Može s moje strane jedno amatersko pitanje ? kako je bilo prve 2 voznje 5-5 kad je ovaj rusio cunjeve? Ovo pitam bas iz znatizelje posto jedino moje iskustvo s driftom je bilo prosla 2 micevca pa znam o pravilima koliko se moze naucit dok gledas sastrane
ZaX Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Može s moje strane jedno amatersko pitanje ? kako je bilo prve 2 voznje 5-5 kad je ovaj rusio cunjeve? Ovo pitam bas iz znatizelje posto jedino moje iskustvo s driftom je bilo prosla 2 micevca pa znam o pravilima koliko se moze naucit dok gledas sastrane Zato jer sam ja u jednom dijelu staze išao ravno par metara, dobio sam negativne bodove. Rušenje čunjeva isto negativni bodovi. Koliko je šta negativnije odlučuju suci. Jedan čunj je "navodno" bio 2 boda. u startu vozači počinju sa 5-5, a onda taj odnos snaga ide ovisno o vožnji.
P.I.M.P. Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Zato jer sam ja u jednom dijelu staze išao ravno par metara, dobio sam negativne bodove.Rušenje čunjeva isto negativni bodovi. Koliko je šta negativnije odlučuju suci. Jedan čunj je "navodno" bio 2 boda. u startu vozači počinju sa 5-5, a onda taj odnos snaga ide ovisno o vožnji. To o bodovanju kuzim osnove sistema... ma cudno mi je bilo zato sto znam da su bili uvijek komentari sudaca kad je netko pokupio cunjeve joj kao steta, super je vozio u tom stilu, sad nisam mogao biti ovaj vikend pa zato pitam... u biti su "u pravu", tj mogu i tebi skinut koliko hoce zato sto nisi bio u driftu cijelo vrijeme..
Ozy Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 (edited) Zax je super vozio i držao presing cijelo vrijeme u svim vožnjama. Moje skromno mišljenje je da bi Zax namamuzao Hačüja toliko da bi čak i mogao pobijediti blesavog Francuza. O ocjenjivanju sudaca vjerujte nemojte se niti truditi analizirati jer jedno je što ti sam ili vas nekoliko vidi pa komentira, tu su naravno i favoriziranja uključena, a kod sudaca toga nema i sa one kućice se vidi barem 13puta bolje od onog što vide gledatelji. bio sam sudac u nekoliko navrata i ZNAM da nema favoriziranja. suci su strogi u ocjenjivanju pa makar se radilo i o kumskim odnosima! Edited June 14, 2011 by Ozy
Joe Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 2 Markus: ne rade fotke... Nazalost, bio sam samo za vrijeme kvalifikacija i propustio sam finale za pamcenje , te zbog toga imam samo fotke s kvalifikacija iz prvog, najduzeg zavoja, a cini mi se i najbrzeg Par fotki ovak, ostatak u galeriji -> http://www.photobucket.com/cdcrd12011 Sastanak vozaca.. Koncentracija... Doping... Dorifto... Mrgud Car u kvalifikacijama , jednoruki drift za 3x bodova :thumbsup: U iscekivanju snimki iz... Pobjednik :thumbsup: A na kraju peracica :cheer:
tigar_87 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Tko ce cekati toliko dugo Sta ih nije prosle godine bilo više?
Markus Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Slobodno netko obriše moj gornji post pošto je fail Sad je valjda dobro
Iggy_R Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 (edited) Sad je valjda dobro Nije, nisu linkovi nego samo thumbnails EDIT: Evo da se ne mučiš Edited June 15, 2011 by Iggy_R
Viper Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Way to go Zax! Zao mi je sto nisam mogao doci gledati :-(
Markus Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 (edited) Nije, nisu linkovi nego samo thumbnails EDIT: Evo da se ne mučiš LOOL, hvala, Drugi put ću to od doma odradit ... tak i tak su glupe slike, sam da se vidi da je Brklja češko jajca dok čeka da vozi.. Edited June 18, 2011 by Raptor6767
Brklja Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Video by Jutarnji.hr http://www.facebook.com/video/video.php?v=2006526956372&oid=110427149033926&comments
Joo Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Ne znam di da bacim pitanje, pa mi se ucinilo odi najzgodnije. Jel ce bit u Micevcu ove godine opet drift u 10 misec? jel se zna sta sluzbeno? Volio bi doci, pa da znam planirat kad.. Ako ko zna ista, nek javi! :notworthy:
Brklja Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Meni pise u podsjetniku 2.10.2011 tako da ce ocito tada biti
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now