viktor04 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 pošto sam naslijedio francuski krampić (twingo) i u kojem se trenutno vozi moja gurtna,non stop mi se žali da joj nešto auto troka,da ovo da ono... naime kad se vozim po gradu,npr u drugoj ako napucam gas twile počne trokirati,štucati ratatatata (ne ko LC od mr.G-a) pa se sredi i vozi dalje normalno ako normalno postepeno dajem gas,relativno je ok kaj bi to moglo biti? zaštopan filter goriva? bobina,gefufna? ili to tak mora bit jer su francuski inžinjeri TAK to napravili :huh: auto je twingo 97 godište 1.2 8v sa preko 150k km kako mi je život bio lijep dok nisam imao auto.... eh viktore,konju... :doh:
Dee Jay Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Twingo ima poznatu boljku - bobina, ona je zalivena zajedno sa kablovima.
Dereal Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 to sam mu ja isto vec rekao ... al sumnjam jer ne trokira uvjiek ... meni je tada pug 106 tako trokirao.. bila ostecena zica od lambda sonde ... renault majka !!! deda... nije auto za tebe !!!!
chorawac Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 može bit bobina a možda i dizna probaj posudit ak imaš od nekoga bobine i stavit na svoj i vozit vidil buš kak se ponaša, a ne cuka to je to, kupiš nove bobine i gotovo ak i dalje cuka... ko zna... ugl., meni prdnule dvije dizne, i motor se tresal ko lud, a auto pio ko smuk-to je bila nuspojava kvara...
viktor04 Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 ma kao što sam rekao,cuka samo u niskim okretajima kad napucam gas,onda zacuka kao da ostaje bez goriva no,pitam jučer ženu dal je ok došla do doma i dal je sve ok,dal i dalje cuka? kao ne,sve 5 i danas ode skuterom na posao :lol: :lol: ili laže ili joj se fakat vozilo skuterom moram mu ulje promjeniti tak i tak i otić kod nekog majstora da ga malo pogleda pa nek vozi dok se sav ne razleti
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now