CroDriver Posted June 5, 2011 Author Share Posted June 5, 2011 Ako želiš ja ti to sredim ali tek poslje 13.6,ne moraš se bojati ništa se neče odljepit ili uništitgarantirano .... U utorak imam termin kod nekog tu u Samoboru. Ako ne uspije te zvrcnem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
megane Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 U utorak imam termin kod nekog tu u Samoboru. Ako ne uspije te zvrcnem. ako ne uspije pazi da nebi zvao Tomić umjesto Sviga :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HCC-R Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 Robi, ako citas daj sliku kak izgleda Range Rover u kojem je grunuo crni sprej hahaha u sekundi je imao zatamnjena stakla :lol: 2 v.v. - jako teško, odljepljivat će se sve više i više ako to nekako ne riješiš, kod mene na e36 bila ista situacija, stranice bile kao nove, odvežen auto na kemijsko i nakon par tjedana mjehurići, nakon par mjeseci sve više se odljepljivalo, na kraju sam nosio na tapeciranje u kožu i riješio problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now