x3m Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Trazim dobrog, ili jako dobrog autoelektricara koji bi mi rijesio sljedece: zakljucavanje auta iznutra paljenje/gasenje klime grijanje zadnje shajbe osvjetljenje komandi ventilacije Sve to na autu postoji, odnosno postojalo je i prije zamjene armature ph2 u ph1 stvar je u tome sto su zice u konektorima drugacije rasporedjene pa samim time se treba pozabaviti i natjerati struju da proradi Rain je bio uspio sloziti da ventilacija radi i da se klima moze upaliti i ugasiti (ima kombinacija - normalno se upali pa klima radi, ako hoceu ugasiti; ugasi-upali-ugasi i prestane raditi) to je ok za prvu silu ali sad mi se vise ne da razmisljati da li je ugasena klima ili nije E sad ako na forumu ima netko ko se kuzi u struju pa mu se da pozajebavati s time ili da me uputi na nekoga dobrog elektricara .. Tnx! :thumbsup:
Exfreerider Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Tihikaj je dns rijesio u rekornom roku,def on!!! Točno on, TIHI sa foruma danas čuda radio po mome autu i rezultat pali vozi i uživaj :notworthy: uz sve to i vrhunska cijena :thumbsup:
Tihi Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Javi mi se na 098/900-8344, pa pogledamo i dogovorimo jedan dan.
x3m Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Javi mi se na 098/900-8344, pa pogledamo i dogovorimo jedan dan. Moze :thumbsup:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now