Marco Polo Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Imam problem sa centralnim na Polu 9N (orginal centralno) zadnjih par dana mi otključa sva vrata osim zadnjih desnih i njih nemogu nikako otvoriti ni iznutra povlaćeći kvaku. Šta bi moglo biti i jel ima tko ideju kako otvoriti vrata da uopće mogu skinuti stranicu?
niknejm Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 meni je nedavno puknuo motoric centralnog, te zastekao.. buduci da imam nesto aftermarket, 50kn novi u Cmodu i rijesio problem
Marco Polo Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 Jesu ti vrata ostala zaključana ili ih nije zaključavao?
niknejm Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 hm da.. sad vidim da ti neda otkljucat ni na kvaku. meni nije htio zakljucat, no sad nisam tocno siguran sto je kod tebe, tj. moguce da nema veze sa motoricem centralnog
Marco Polo Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 Prije mi se to isto znalo desiti ali rijetko i kad bi ponovno otključao bi bilo ok al sad netrza. Inače u polu kad su vrata zaključana iznutra potegneš kvaku i otključavaju se a sad nema šanse
eNcode Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 moguce da ti je preskocio zupcanik imas 2 opcije 1. lupi tocno di je brava sakom svom snagom i u istom trenu otkljucavanje stisni vecinom uspije 2 opcija povuci kvaku i na vozackim vratima stisni zakljucavanje i potom otkljucavanje trebala bi se vrata otklucat nakon tog skini tapicirung bravu rastavi je podmazi poslozi prelemi tastere i zice mikroprekidaca i vozis dalje ak zapnes pisi na pm
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now