Lajsna Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Zanima me kakva su vam iskustva ili što ste čuli o ovim autima,naime imam priliku kupit jedan od ova dva auta pa me zanima da li se a6 2.0 tdi 2006 kvari tj,da li mu dizne i turbina odlazi kao i na ostalim vw 2.0tdi motorima jer sam čuo da vole jako odlazit. Na a8 3.7 quattro 2005 osjeti se šaltanje pri svakoj brzini nije strašno ali osjeti se,getriba pri kraju ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lim@ RS Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Na A8 su skuplji amortizeri za promjenit nego getriba za popravit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lajsna Posted July 27, 2011 Author Share Posted July 27, 2011 Na A8 su skuplji amortizeri za promjenit nego getriba za popravit... s tim sam upoznat, zračni ovjes je Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.d. Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Ako mjenjač na A8 cuka kod promjena brzina, znači da bi trebalo zamjeniti ulje+filter na njemu. Ako to nije napravljeno na vrijeme, možda mu nema spasa bez skupog popravka. 2.0tdi PD motori su u svim VAG autima isti, dakle problem s diznama stoji i kod A6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 i jedan i drugi ako imaju preko 150 000km su problematicni... a6 je dosta tezak i 2.0tdi ga jedva gura... ako je netko jos stiskao auto masina se moze baciti. dobro, nije bas tako, ali kuzis poantu a8 sa 3.7 (jos i ako je plin) je odlican ali odlaze ti mjenjaci a pogotovo zracni ovjes sto je dosta novaca... ako je odrzavan ja bi isao na njega u osijeku u zubaku je stajalo nekih 4-5 a6 2.0tdi preko godinu dana i nisu ih uspjeli prodati...a cijene su rusili i to dosta iz mjeseca u mjesec... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 3.7 je brijem destrokani 4.2 inače čuo sam je promjena kočinca prednje-zadnje valjda s diskovima 20kkn Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 malo sam offu ali..... bas jucer pricam sa poznanikom ima a6 3.0 tdi quatro, kaze da ima problem sa autom kada lagano krece pocnu se osjecati neke vibracije, trzajevi.Kada se naglo krece problema nema samo lagano i na manjim brzinama. Bio je u par ovlastenih na pregledu i nigdje nisu uspjeli naci kvar.Inace ima 170 tkm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lajsna Posted July 27, 2011 Author Share Posted July 27, 2011 znam da bi s a6 bolje u pravilu prošao jer je jeftiniji za održavanje ali opet taj 2.0 tdi me fakat straši Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 malo sam offu ali..... bas jucer pricam sa poznanikom ima a6 3.0 tdi quatro, kaze da ima problem sa autom kada lagano krece pocnu se osjecati neke vibracije, trzajevi.Kada se naglo krece problema nema samo lagano i na manjim brzinama. Bio je u par ovlastenih na pregledu i nigdje nisu uspjeli naci kvar.Inace ima 170 tkm. vibracije kao zbog getribe ili motor trza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WD40 Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 nebrini za dizne... u nas ovamo nije nijedan imao problem s diznama... al par komada s pumpama ulja (pa crkne i turbina) i jedan s puknutom glavom (ulje u vodu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lajsna Posted August 1, 2011 Author Share Posted August 1, 2011 nebrini za dizne... u nas ovamo nije nijedan imao problem s diznama... al par komada s pumpama ulja (pa crkne i turbina) i jedan s puknutom glavom (ulje u vodu) bome si me ohrabrio nema šta :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 vibracije kao zbog getribe ili motor trza? nemam pojma iskreno Link to comment Share on other sites More sharing options...
WD40 Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 (edited) bome si me ohrabrio nema šta :lol: kažem kak jest jer radim u ovl. servisu pa se susrećem s takvim pojavama :lol: + 3.0 nema zupčasti (osim onaj za pumpu) pa i nema toliko zahebancije oko njega a ak taj remen i pukne opet nipš.. motor nece poć kvragu... a izmjenit ga moze bilo kakakv početnik jer nema nekih extra faziranja.... Edited August 4, 2011 by WD40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 ako gledaš tu klasu obavezno A6 3.0tdi,pokazali su se odlični. 2.0tdi na tu klasu,jednostavno nije to to. A8 se kloni jer ne postoje zamjenski dijelovi,sve je skupo su skladu s tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now