dejanR Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Imam jedno pitanje. Nabavio sam klješta brembo 4 klipa od Fiat coupe turbo. Na jednim klještima je jedan od onih odzračnika pukao. Kako ga najlakše izvaditi?
pelepelezg Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 kljesta su alu? u svakom slucaju busenjem i narezivanjem navoja ili ako imas srece pa ga uspijes izvuc sa kontra navojem.
dejanR Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Je alu klješta. Znači nikako u kućnoj radinosti. Odnesti majstoru...
pelepelezg Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 to mozes i sam doma ako imas nesto alata. probaj busit sa malim borerom pa mozda od topline i malo popusti. uzmi ostar sjekac, cekic i probaj ga izbit. ako imas doma veci ozracnik i nareznice koje odgovaraju navoju na njemu onda sve mozes sam napraviti ako ovog ne uspijes odserafiti. . .
ZOD Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Znači ostao je navoj od odzračnika u kliještima, u sredini je šušpalj. Možeš probat nabit torax unutra koji ide na knap i odšarafit, slično mi se pokazalo učinkovito višpe puta. Jest da je malo ghetto ali nemaš kaj sjebat.
Lev Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Marko ti je dobro nacrtao Komplet tih nareznica za vadenje puknutih vijaka kosta cca 50ak kuna, sam to doma napravis.
ZOD Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Kažu na oldschool da ima u Merkuru, a kažu i ovu fintu sa toraxom
Boxer Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Ja sam to već više puta riješio nabijanjem torxa unutra i ide bez problema:thumbsup:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now