Zivac2 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 tražim nekoga da mi ureže navoj i ubaci piksu u aluminijskom nosaču retrovizora. izlizao se navoj pa sada treba narezati navoj i ubaciti piksu(ili kak god se to zove ) tko to radi?
Tomislav K. Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Ako hoces možemo zavarit tu rupu gdje je sjeban navoj i ponovo izbusit rupu i narezat navoj. Jer u protivnom trebaš "piksu"koja treba imat navoj s vanjske i s u unutarnje strane a ovo s zavarom je jednostavnije Zovi broj je u potpisu
pelepelezg Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 mozes i sam kupiti set za urezivanje navoja i stavit sve sam samo kaj taj set kosta 300+kn pa sad ak ti se isplati uzmi....
Zivac2 Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 mozes i sam kupiti set za urezivanje navoja i stavit sve sam samo kaj taj set kosta 300+kn pa sad ak ti se isplati uzmi.... a kaj ti misliš jel mi se isplat?? :doh::rofl::rofl::rofl: 2 Marko: ne znam koji je navoj.. dao sam sad frendu pa bude on probao nekaj srediti.... javim ako ne uspije:thumbsup:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now