Sonic Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Recite mi jel postoji koja kuća tj marka auta u kojoj se može naručiti neka malo "drugačija" boja od recimo onih 10 ili nešto više kojih sve oni nude u ponudi, i koliko bi cca koštala neka "drugačija" boja !? Hvala
InSaNe Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Tak svejedno, jedina boja koja ima smisla je srebrna, siva i izvedenice jer se ne mora auto prat 6 po mjeseci
Sonic Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 bmw individual audi to je ono sto znam 100% To sam si i mislio, ionako oni "rade" auto po tebi - samo reci što treba ..
Boro Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 A srebrenu pogodit pri naknadnom farbanju je znanost
Veky Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Meni je blesavo da (primjer VW, Audi, Seat) prilikom kupnje novog vozila u Hrvatskoj na raspolaganju imaš oko 7-10 boja a dok recimo za isto vozilo vani imaš oko 25-35 boja... Ovo se lako provjeri preko konfiguratora, kako sam i sam vidio.
Viper Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Pa racimo u skoro svima: BMW individual - od 1950 Eura na gore - ovisno o tome koliko je ekstravagantna boja Audi exclusive - od 2660 Eura na dalje Mercedes designo Porsche itd. cak je i VW imao, Japaneri i Koreaneri se s takvim stvarima ne bave...
dcrnic Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 uzmeš temeljnu BIJELU i onda daš polakirati auto u BOJU... :lol:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now