Exfreerider Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 Ja imam neku tom tom go live za 500 funti..navigacija je cudo. Krta svih zemalja europskog kontinenta, live izvjescuje sve, brz procesor i racuna trenutno ma ono ludilo. Inace mrzitelj sam non oem navija kaj se keljie po sajbi ali ovo je stvarno odlucno Daj probaj Ulica Narodnjaka u Vodicama nalazi li (ozbiljno ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
File Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 Evo ja je nasao na Navigonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 2 file: kak si uspio na swift keyu stavit da imas hr auto correct a da nema .hr znakova Š(čžš itd)...?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rus Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 evo malo dizem temu. trebao bi kupiti za u auto za goste navigaciju pa me zanima sta uzeti. vecinom ce pijani rusi to voziti pa bi bilo ok da je ekran pregledan i mozda malo veci neki best buy Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 19 minutes ago, Rus said: evo malo dizem temu. trebao bi kupiti za u auto za goste navigaciju pa me zanima sta uzeti. vecinom ce pijani rusi to voziti pa bi bilo ok da je ekran pregledan i mozda malo veci neki best buy tablet onda i stavi IGO i bok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rus Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 pitao sam vec dali oce tako nesto da ce biti jeftinije ali..kaze glavni rus da bas navigaciju uzmem sa "orginal karta ,jer to bolje". Link to comment Share on other sites More sharing options...
File Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 On 8/12/2013 at 9:55 AM, Lovrek said: 2 file: kak si uspio na swift keyu stavit da imas hr auto correct a da nema .hr znakova Š(čžš itd)...?? ja malciceee kasnim s dogovormo ali ako ista znaci, trebas u postavkama podesiti da ti je QWERTY tipkovnica i za hrvatski jezik i to onda stima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now