pinci Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 Možda eventualno za unutrašnjost i soft touch i takve sitne pizdarije se isplati...ovako po meni neisplativno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 cijena svih boja je 550kn / l Poslije ce bit- svi su htjeli taj plastidip, a sad kad ga imamo sad ga niko nece kupit ma mrsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 Poslije ce bit- svi su htjeli taj plastidip, a sad kad ga imamo sad ga niko nece kupit ma mrsh Fora izgleda, ali je u biti glupa izmišljotina... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srki Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 boja je 550 kn za litru/ kg sto vec, a ako se hoce i sjaja da bude metalik treba i lak staviti gore.. lak je isto 550 kn tako da kad se to sve zbroji nije bas neko veselje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cajo Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 http://www.plastidip.hr/ Za one koji imaju facebook ima jedan dobar video kako su napravili audi a4 u tamnosivu. Ova tehnika mi izgleda puno bolje, a i jeftinija od foliranja. https://www.facebook.com/plastidiphrvatska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tochka Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 A i nije bas jeftina ni ova igra. Sa ovim moras vise pazit nego sa folijom Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 Ja Vas fakat ne kužim. Plastidipiraš felge za 500kn i oguliš boju, a felge ispod toga su kao nove. Situacija 2: polomiš prenji branik. Kupiš rabljeni crvene boje za 500kn i plastidipiraš ga za 200kn u mat crnu, jer ti je cijeli auto mat crni. Ne vidim razlog zbog kojeg bi plastidip bio lošija solucija od presvlačenja automobila u foliju. S druge strane, onaj kameleon Golf 3 s rukama i materijalom košta 4000kn. Koja folija ili lak to može napraviti za manje od 10.000kn, a da (ako se jednog dana odlučiš) to oguliš, a originalni lak bude u savršenom stanju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 (edited) Ja sam se malo zezao s plastidipom i mogu reci da je dosta izdrzljiv i otporan. U tri sloja sam spricao Edit I sto je najbolje ne treba ti nikakvo predznanje da nesto obojas (naspram foliranja) Edited November 24, 2013 by gmajna Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 Mene je bilo strah da ce se skinuti od miniwasha, ali drži se bez ikakvih problema. Jedina mana mu je (kod mene na felgama) što se crnilo od kočnica ne može oprati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 Mene je bilo strah da ce se skinuti od miniwasha, ali drži se bez ikakvih problema. Jedina mana mu je (kod mene na felgama) što se crnilo od kočnica ne može oprati. Jesi probao sa onim Sonaxom kaj krvari? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesko Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 http://www.plastidip.hr/ Za one koji imaju facebook ima jedan dobar video kako su napravili audi a4 u tamnosivu. Ova tehnika mi izgleda puno bolje, a i jeftinija od foliranja. https://www.facebook.com/plastidiphrvatska Taj a4 je do sada od svih auta što je radio, ispao najbolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran86 Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 Kolka je cijena tog za komplet auto srednje veličine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 Zadnji put kad sam se raspitivao, za auto velicine g5, cijena ne bila cca 1500-1800kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran86 Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 a trajnost togaa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Dosta dugo. Jedino ove tamne boje malo izbljede nakon nekih 8-10mj Ali ima kao nova formula sada pa je i to rijeseno. I treba uzimati samo americki plastidip, ni slucajno ovaj neki eu proizvodnje. Razlika je nebo i zemlja Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Bolje plastidip nego folija za 12.000kn i rezanje automobila skalpelom i sl.. Prednost plastidipa: jeftin Mana plastidipa: ako se ta guma zamaže, nema sredstva s kojim se to može očistiti (meni su felge zamazane od kočnica i ne može se skinuti ni s Ivasolom) Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Zadnji put kad sam se raspitivao, za auto velicine g5, cijena ne bila cca 1500-1800kn Da, materjial za manji auto poput Golfa 5 3 vrata je 1500-1800kn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Zadnji put kad sam se raspitivao, za auto velicine g5, cijena ne bila cca 1500-1800kn pa to je full povoljno. A barem po slikama izgleda fantasticno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Sad nesto razmisljam, pa to bi se isplatilo nabacit na prednji branik i haubu prije zime (u boji auta), kao zastitu i jednostavno ogulit na proljece. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puh Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 imas proziran za to.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Da, ima proziran za to. Mislim, on te može štititi od sitnog pjeska i slično, ali ako ti baš kamen odleti na haubu - bit će rupa 100%. Primjetio sam da ljudi srede limariju na autu (poravnaju i pokitaju) i na to diretkno špricaju plastidip Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Sad nesto razmisljam, pa to bi se isplatilo nabacit na prednji branik i haubu prije zime (u boji auta), kao zastitu i jednostavno ogulit na proljece. Primjetio sam na samom sjeveru njemacke jako jako puno auto tako pripremljenih za zimu. I to dosta debelo naspricano, rekao bih cak i 5-6 slojeva. Sve manje se koriste oni grudnjaci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Koliko vidim plastic dipa ima i u perli i sa sjajem, znaci dodatak na mat boje... I izgleda isto kao i lakirano.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Ima svih mogucih boja, mat i metalik te cak nekih koje mjenjaju boju ovisno o svjetlosti. Htio sam dovesti par litara plastidipa iz njihovog predstavnistva u berlinu ali bas nisam vidio racunicu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cajo Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Na ebayu ima 5L za 500 Kn (3x jeftinije nego na gornjem linku), a isti proizvođač. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now