Jump to content

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted
Poslije ce bit- svi su htjeli taj plastidip, a sad kad ga imamo sad ga niko nece kupit :D ma mrsh :D

Fora izgleda, ali je u biti glupa izmišljotina... :lol:

Posted

boja je 550 kn za litru/ kg sto vec, a ako se hoce i sjaja da bude metalik treba i lak staviti gore.. lak je isto 550 kn

tako da kad se to sve zbroji nije bas neko veselje :)

• 1 year later...
Posted

Ja Vas fakat ne kužim.

Plastidipiraš felge za 500kn i oguliš boju, a felge ispod toga su kao nove.

Situacija 2: polomiš prenji branik. Kupiš rabljeni crvene boje za 500kn i plastidipiraš ga za 200kn u mat crnu, jer ti je cijeli auto mat crni.

Ne vidim razlog zbog kojeg bi plastidip bio lošija solucija od presvlačenja automobila u foliju. S druge strane, onaj kameleon Golf 3 s rukama i materijalom košta 4000kn.

Koja folija ili lak to može napraviti za manje od 10.000kn, a da (ako se jednog dana odlučiš) to oguliš, a originalni lak bude u savršenom stanju?

Posted (edited)

Ja sam se malo zezao s plastidipom i mogu reci da je dosta izdrzljiv i otporan. U tri sloja sam spricao

Edit

I sto je najbolje ne treba ti nikakvo predznanje da nesto obojas (naspram foliranja)

Edited by gmajna
Posted

Mene je bilo strah da ce se skinuti od miniwasha, ali drži se bez ikakvih problema.

Jedina mana mu je (kod mene na felgama) što se crnilo od kočnica ne može oprati.

Posted
Mene je bilo strah da ce se skinuti od miniwasha, ali drži se bez ikakvih problema.

Jedina mana mu je (kod mene na felgama) što se crnilo od kočnica ne može oprati.

Jesi probao sa onim Sonaxom kaj krvari?

Posted

Dosta dugo. Jedino ove tamne boje malo izbljede nakon nekih 8-10mj

Ali ima kao nova formula sada pa je i to rijeseno. I treba uzimati samo americki plastidip, ni slucajno ovaj neki eu proizvodnje. Razlika je nebo i zemlja

Posted

Bolje plastidip nego folija za 12.000kn i rezanje automobila skalpelom i sl..

Prednost plastidipa: jeftin

Mana plastidipa: ako se ta guma zamaže, nema sredstva s kojim se to može očistiti (meni su felge zamazane od kočnica i ne može se skinuti ni s Ivasolom)

Posted
Zadnji put kad sam se raspitivao, za auto velicine g5, cijena ne bila cca 1500-1800kn

Da, materjial za manji auto poput Golfa 5 3 vrata je 1500-1800kn.

Posted
Zadnji put kad sam se raspitivao, za auto velicine g5, cijena ne bila cca 1500-1800kn

pa to je full povoljno. A barem po slikama izgleda fantasticno

Posted

Sad nesto razmisljam, pa to bi se isplatilo nabacit na prednji branik i haubu prije zime (u boji auta), kao zastitu i jednostavno ogulit na proljece.

Posted

Da, ima proziran za to.

Mislim, on te može štititi od sitnog pjeska i slično, ali ako ti baš kamen odleti na haubu - bit će rupa 100%.

Primjetio sam da ljudi srede limariju na autu (poravnaju i pokitaju) i na to diretkno špricaju plastidip :D

Posted
Sad nesto razmisljam, pa to bi se isplatilo nabacit na prednji branik i haubu prije zime (u boji auta), kao zastitu i jednostavno ogulit na proljece.

Primjetio sam na samom sjeveru njemacke jako jako puno auto tako pripremljenih za zimu. I to dosta debelo naspricano, rekao bih cak i 5-6 slojeva. Sve manje se koriste oni grudnjaci

Posted

Ima svih mogucih boja, mat i metalik te cak nekih koje mjenjaju boju ovisno o svjetlosti. Htio sam dovesti par litara plastidipa iz njihovog predstavnistva u berlinu ali bas nisam vidio racunicu...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...