Jump to content

Recommended Posts

Posted

znaci kad sam zasjeko gumu po izviđaju se pokazalo da su ceste krive i sad me traze da im dostavim racun za tu gumu da me isplate al naravno da sam racun bacio jer je to bilo davno...

sad dal mi netko moze nabaviti kak racun i po mogucnosti na sto vecu cifru?

radi se o gumam pirelli zero nero 205 40 r17

Posted
edit: moze i bilokoja 205 40 r17 . . .. sto skuplja to bolja :)

Toyo T1R al su iz slovenije(furlan) jel ti taj racun kaj pomaže, da ga potrazim??

Posted

Imam ti ja račun za Pzero Nero 205 40 17....1000 i nešta kn je bilo za komad...Jel ti treba baš original ili može i kopija.Star je godinu dana cca..Na njemu su felge i neke opruge još

Posted

hvala ,, al treba mi racun izmedju 20.5. i 1.10. ove god da mogu prilozit jer sam je zacvikao 20.5. a znaci u medjuvremenu sam kao kupio novu :)

ali kazem prolazi bilokoja marka u 205 40 r17

Posted
hvala ,, al treba mi racun izmedju 20.5. i 1.10. ove god da mogu prilozit jer sam je zacvikao 20.5. a znaci u medjuvremenu sam kao kupio novu :)

ali kazem prolazi bilokoja marka u 205 40 r17

Jbg-a ja sam svoje kupio, u 3 mj.!

Kaj se nemože nigdje skemijat neki racun samo da ti ga neko isprinta i da im ga priložiš??

Posted
skeniraj taj račun .. u PS popravi datum :)

I onda fino popuši svu odštetu i još ga hebu zbog krivotvorenja dokumentacije. Bravo!:doh:

Posted

brzi : hvala puno ... spasio si me :) daj mi reci dal da dodjem do tebe da mi pljusnes zig ili samo isprintam i valjan je bez ziga i potpisa?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...