Misek_Chipsy Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Evo iam auto tjedan dana i vec mi je netko na parkingu lupio vratima o vrata s vozaceve strane. Sad je sitna udubina i oko pol cm promjera je otpao lak, to tocno na sredini vrata...uzasno me sad to zivcira, pa me zanima sad di,sto,kako (u okolici vz) i kolko love za tak nes...
Misek_Chipsy Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 ili ima di za uzet korektore laka po kodu boje pa da si to doma rjesim?
Coupe VD Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Ja to nebi korektorima maskirao nego (ako je novi auto) na kasko pred istek police...a ako je stariji auto i nemas kasko onda pricekaj da se skupi jos koja takva udubina pa lakiraj ako te to jako yebe...100-tinjak eura ce ti uzet za to. Tko god je uzimao te korektore i popravljao lak - na kraju nije bio zadovoljan...
Bushido Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Slazem se s ovime! Kupio korektor u ovlastenom ali klinac... nije to to...
Misek_Chipsy Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 ok thnx... onda cu valjda pricekat da mi dodju jos neke stvari za lakirat pa onda usput. Thnx.
mariotdi Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 imas u ovastenom, cca 75 kn, baza i bezbojni ali to je za prvu ruku, da ne zahrđa ili tako nesto
Damba Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 kolko sam shvatio njemu je otpao samo lak a baza nije. Ja to rješavam tak što na taj dio tankim kistom nanesem lak, kasnije kad se osuši prođem sa vodobrusnim 2500 i na kraju ispoliram. Skoro pa se ni nevidi di je falio lak :naughty:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now