kratki spoj Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 prodimija mi je oriđiđi balast pa me zanima jel se mogu pribacit na onaj obični slim balast....gledam po netu neke kombinacije sa skidanjem one kutijice "upaljača" jer d1s to ima na sebi pa prije nego to pokušam zanima me ima li ko iskustva s tim...
kratki spoj Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 nisan se susreta s ovim prije pa sad malo čitam po netu i kažu da je odvojeno,na sijalici se nalazi "upaljač" koji isporučuje napon paljenja a elektronika isporučuje napon iz druge jedinice nekih 85V
Goertosing Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 javi se Tihiju 098 900 8344 nije p&p al on će ti to rješit
kratki spoj Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 jel on na forumu?glupo mi je čovika gnjavit priko moba..
Goertosing Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 da na forumu je al radij ga nazovi na mob jer nije često tu, reci da sam ti ja dao broj
Jens Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 D1S ima starter na sebi i ne mozes ga maknuti s nje. Nego imas dvije opcije, ubaciti d2s zarulju i kineski balast, znaci sloziti neki patent da ti drzi d2s zarulju u grlu ili druga opcija uzmes slim balast, odrezes zice od balasta do njegovog startera (ona crna kutijica) i nalemis na njih kabel s konektorom za D1S zarulju (imam tih kablova ako trebas). Kak rjesavas da ti ne javlja gresku? Koji auto?
kratki spoj Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 passat 2005,to me muci oce li mi javljat grešku...naša san na njuškalu,tip prodaje orginal za 1000kn s tim da je korišten pa nisam pametan šta radit...dal uzet orginal i trest se oce li brzo riknit i bacit 1000kn il kombinirat s običnim balastom i imat problema s greškom..
Jens Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Znaci, original balast moras ostaviti spojen normalno na autu, a kineski samo prikacis na plus i minus koji dolaze na balast. obicno su ti to dvije debele zice, zuta i crna npr. Vec sam to radio na par auta i rade bez greske.
kratki spoj Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Meni je orginal prodimija i javlja mi gresku na tabli tako da neman tu mogucnost
Jens Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 O tome i pricam, vrlo vjerojatno je nahebao samo dio balasta koji hrani zarulju dok je ostala struja koja komunicira s kompom ok. I zato treba ostati spojen.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now