Alfaludak Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Imam Alfu 156 2.5 V6, Q-getriba, 2000 godina, elektricna klapna Nix mi jucer kaze da sve sta trebam je ona rucica u kabini i da se aktivira i to je to. Jel ima neko da zna iz prve ruke? Seb jel ima za kupit nova ruckica? Kupim nije bed samo ako ce to radit Link to comment Share on other sites More sharing options...
mislav Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Imam Alfu 156 2.5 V6, Q-getriba, 2000 godina, elektricna klapna Nix mi jucer kaze da sve sta trebam je ona rucica u kabini i da se aktivira i to je to. Jel ima neko da zna iz prve ruke? Seb jel ima za kupit nova ruckica? Kupim nije bed samo ako ce to radit od 2002 nadalje je instalacija dolazila automatski, a doplata je bila ustvari samo za ručicu. za 2000. ti treba i cijela instalacija IMO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted November 9, 2011 Author Share Posted November 9, 2011 o maderfaker fuj fiat Link to comment Share on other sites More sharing options...
mislav Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Provjeri još za svaki slučaj, to ti je 5 min. skineš plastiku ispod volana (3 šarafa odispod) i ako imaš 1 bijeli kockasti konektor s lijeve strane da visi slobodan, onda imaš instalaciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 netreba ti instalacija, na stilu se može direkt na pinove na ecu spojit, i onda se samo kroz diagnostiku aktivira relearn opcije tako da svijetli lampica na komandoj kad ga upališ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinkec Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 netreba ti instalacija, na stilu se može direkt na pinove na ecu spojit, i onda se samo kroz diagnostiku aktivira relearn opcije tako da svijetli lampica na komandoj kad ga upališ Nemoguce, isprobano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Nemoguce, isprobano. http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=36072&st=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinkec Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=36072&st=0 Ma Killer znam ja ovo gore sve ali na alfa owneru (znaš i sam koliko je to veliki forum) su pokušavali (konkretno na modele ispod 00g), neki modeli imaju neki modeli nemaju uopce nikakvu mogucnost na ecu spojiti tempomat. Ima tipova koji su takva cuda od elektronike uspjeli spojiti na komp ali ovo fizicki jednostavno nije izvedivo, ali s obzirom kak su talijani ugrađivali te ECU -e s obzirom na tržišta, godišnja doba i gablece hahahah ne bi se cudio da postoji mogucnost. Možda Seb zna nešto više pošto ih je ugrađivao kod nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxer Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Moja 1.8 je 2001-a i ima pripremu za tempomat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted November 9, 2011 Author Share Posted November 9, 2011 evo raskopo sam, nemam nikakav konektor "viska" a to mi je cudno jer je moja jedina 2.5 v6 na kojoj sam vidio 4 lambda sonde i 4 katalizatora vjerojatno euro 3? 4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxer Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Euro 3 je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
mislav Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Nema VDC vjerojatno? Najlakše ti je provjerit jel ima na pumpi ABS-a senzor s desne strane? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 a niš moš ugradit aftermarket tempomat tak sam ja imo na LCu, samo za to treba imat gas na sajlu. spoji se još jedna sajla al onak nije sajla nego kuglice ko za čep za kadu i onda neki motorić nateže gas, tj. drži ga lokanog di treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted November 10, 2011 Author Share Posted November 10, 2011 (edited) pogledat cu jel ima i taj senzor ja sam prije 10 godina na tipu sam napravio tempomat uzeo sam od montica rucicu za mjenjat brzine i spojio na gas, nariktas i vozis tako primitivno a radi LOL Edited November 10, 2011 by Alfaludak Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiatuno Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 treba samo par zica iz centrale povuc trebaju ti 3 tipkala, +- i recal i on-of prekidac i na kvacilo prekidac ko na kocnici pospajas i isprobas bez kupovanja rucice Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBIG Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Ma to im je mana te godine ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now