Jump to content

Recommended Posts

Posted

Imam Alfu 156 2.5 V6, Q-getriba, 2000 godina, elektricna klapna

Nix mi jucer kaze da sve sta trebam je ona rucica u kabini i da se aktivira i to je to.

Jel ima neko da zna iz prve ruke?

Seb jel ima za kupit nova ruckica? Kupim nije bed samo ako ce to radit :D

Posted
Imam Alfu 156 2.5 V6, Q-getriba, 2000 godina, elektricna klapna

Nix mi jucer kaze da sve sta trebam je ona rucica u kabini i da se aktivira i to je to.

Jel ima neko da zna iz prve ruke?

Seb jel ima za kupit nova ruckica? Kupim nije bed samo ako ce to radit :D

od 2002 nadalje je instalacija dolazila automatski, a doplata je bila ustvari samo za ručicu. za 2000. ti treba i cijela instalacija IMO

Posted

Provjeri još za svaki slučaj, to ti je 5 min. skineš plastiku ispod volana (3 šarafa odispod) i ako imaš 1 bijeli kockasti konektor s lijeve strane da visi slobodan, onda imaš instalaciju :D

Posted

netreba ti instalacija, na stilu se može direkt na pinove na ecu spojit, i onda se samo kroz diagnostiku aktivira relearn opcije tako da svijetli lampica na komandoj kad ga upališ

Posted
netreba ti instalacija, na stilu se može direkt na pinove na ecu spojit, i onda se samo kroz diagnostiku aktivira relearn opcije tako da svijetli lampica na komandoj kad ga upališ

Nemoguce, isprobano.

Posted

Ma Killer znam ja ovo gore sve ali na alfa owneru (znaš i sam koliko je to veliki forum) su pokušavali (konkretno na modele ispod 00g), neki modeli imaju neki modeli nemaju uopce nikakvu mogucnost na ecu spojiti tempomat. Ima tipova koji su takva cuda od elektronike uspjeli spojiti na komp ali ovo fizicki jednostavno nije izvedivo, ali s obzirom kak su talijani ugrađivali te ECU -e s obzirom na tržišta, godišnja doba i gablece hahahah ne bi se cudio da postoji mogucnost.

Možda Seb zna nešto više pošto ih je ugrađivao kod nas

Posted

evo raskopo sam, nemam nikakav konektor "viska"

a to mi je cudno jer je moja jedina 2.5 v6 na kojoj sam vidio 4 lambda sonde i 4 katalizatora :D vjerojatno euro 3? 4?

Posted

a niš moš ugradit aftermarket tempomat tak sam ja imo na LCu, samo za to treba imat gas na sajlu. spoji se još jedna sajla al onak nije sajla nego kuglice ko za čep za kadu i onda neki motorić nateže gas, tj. drži ga lokanog di treba

Posted (edited)

pogledat cu jel ima i taj senzor :)

ja sam prije 10 godina na tipu sam napravio tempomat :D uzeo sam od montica rucicu za mjenjat brzine i spojio na gas, nariktas i vozis tako :D primitivno a radi LOL

Edited by Alfaludak
Posted

treba samo par zica iz centrale povuc

trebaju ti 3 tipkala, +- i recal i on-of prekidac i na kvacilo prekidac ko na kocnici

pospajas i isprobas bez kupovanja rucice

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...