TomoP Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Problem je sljedeći... Ugradio sam cd changer sa 6 cd-a oem vw, spojio na radio vw beta u polu 2003 god. i ne radi osvjetljenje na changeru. Cd changer radi normalno, čita cd-e, svijetli lampica koji cd je unutra, ali tipke sa brojevima 1-6, eject i load ne svjetle. Osvjetljenje na mjestu gdje ulazi cd radi. Na vw forumu sam saznao da bi trebalo dovest + i - do changera da bi radilo osvjetljenje. Nemam "vilice" da izvadim radio, a i radije bi da netko napravi to tko se razumije nego da spalim nekaj:doh: Jel ima netko ovdje tko bi to znao/mogao napraviti?
SVEN Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Ovaj jack iz kojeg idu dvije zice su za osvjetljenje. Plus i minus. Te dvije zice sprovedi do upaljaca jer ti je to najblizi izvor struje. Tamo spomi i radit ce sve. Probaj to kulturno slozit sa stopicama a ne frkat zice onak seljacki jer ce ti zbog rupa i drndanja prestat radit. Nikakav big deal
Kegalj Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 vilice lako sam složiš. Ja sam si ih složio od telefonske kartice. ove full lijevo
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now