Xman Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Uglavnom, na kolektivi je bila akcija za 35 kn komplet pranje. Praona je na sjevernom djelu placa, Borongajska 56. Veli tip da su prodali cca 450 kupona a da su pucali na cca 800. Meni se i ovih 450 cini puno al ok. Auto su mi super oprali i jos gazda djeli nekakav kupon na koji se on potpise i lupi zig i s njim cijelu godinu daje KOMPLET PRANJE za 50 kn :dance3vs1: Nisam se sjetio pitat dal to daje samo ovima koji su preko kolektive dosli ili opcenito al da ga jebes, za 50 kn komplet pranje, to nema nigdje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Nisam se sjetio pitat dal to daje samo ovima koji su preko kolektive dosli ili opcenito al da ga jebes, za 50 kn komplet pranje, to nema nigdje. ima, u velikoj mlaci. ne lupetaj neprovjerene informacije i to bez kupona rucna praona, i cist ok operu Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 za 50kn kompletno pranje ima i u VG uz gl cestu. Baš sam danas vidio tablu sa cijenom uz praonicu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted January 2, 2012 Author Share Posted January 2, 2012 ok, dopuna... to nema nigdje na podrucju ZG-a Bajk znas kak mi puca kita kaj cu morat pokazat kupon svaki put :cheer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariotdi Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Kak im se isplati jedino ako imaju izbusen bunar za vodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
File Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 imaš na savici bez raču na komplet 40 kn, nisam bio to i mama rekla neki dan pa se planiram zaletiti uskoro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Imaš kod mene u trnjanskoj za 50kn tu na kraju ulice, znači trnjanska cesta (onaj dio trnjanske od palače pravde do slavonske av.) i skroz na južnom kraju (prema slavonskoj). Dobro operu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 (edited) Ima i u Sesvetskom Kraljevcu Dr. Kuko 55kn kompletno 25kn vanjsko sa sušenjem (bez sušenja 19kn) i opere nevjerovatno dobro (ja kod njega perem svoje aute) http://www.youtube.com/TheDrKUKO Dr. Kuko adresa edit: baš sad gledam imaju akciju uz svako kompletno pranje,OSOBNA VOZILA 55 kn S.U.V i MONOVOLUMEN 75 kn poklanjamo bon za još jedno iskoristiv na istom vozilu DO 15.02.2012. Edited January 3, 2012 by charger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted January 3, 2012 Author Share Posted January 3, 2012 ovo bude jos ispala i korisna tema Samo trpajte takve info, nisam do sad primjetio da se pise o tak povoljnim praonicama, obicno mi uzmu 70-80 kn za pranje a realno, svi peru manje vise isto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_zgb Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 tu praonu sam vidio u trnjanskoj neki dan, rekli su pranje 60 kn ili čak piše 60 kn nisam siguran, znači tamo dobro peru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hf dewil Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 da autopraonica trnje.uz slavonsku je. 50kn je kompletno pranje i fakat dobro odrade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now