Japanac Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Imam mjesec dana stare ultragrip 8 na Soulu od staraca, gume su od prvog dana užasno bučne... osim što proizvode, ne znam kak bi to drugačije opisao, "gnjecav" :lol: zvuk zbog ripni, jako zavijaju, fućkaju... ko gume na kamionu... a kad skrećem pri većim brzinama, huče ko ležaj kotača koji je pred raspad... Jel ima koga s tim gumama da napiše koju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luka2 Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Kod mene na Puntu 1.2 se čuju dok se voziš zbog ripni ali ništa slično od ovoga što si naveo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marina Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Ja ih imam, čuju se malo ko i kod Luke zbog ripni, ali ne ovo što si naveo. De si provjeri auto, mislim da ovo nije do guma... Inače, meni su te gume predobre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomo1 Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 I ja sam primjetio da se čuju. Ali po mom osjećaju malo slabije nakon što su odradile par stotina km Inače prezadovoljan gumama. Drže odlično na mokrome i niskim temp. Samo još da ih na snijegu isprobam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted January 7, 2012 Author Share Posted January 7, 2012 Ja ih imam, čuju se malo ko i kod Luke zbog ripni, ali ne ovo što si naveo. De si provjeri auto, mislim da ovo nije do guma... Inače, meni su te gume predobre. Auto ima 7000km i s autom je sve ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žile Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Na službenom focusu također standardna buka kao i kod zimskih guma...nikakvi "extra" zvukovi kao u tvom slučaju....držanje, grip, vozljivost...sve 5+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uvo Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 Napravija san 5000Km, kao i kod svih, standardna buka za zimske, ostalo ne. Isprobane po kisi i snijegu, guma stvarno za 5icu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now