Jump to content

Recommended Posts

Posted

Imam mjesec dana stare ultragrip 8 na Soulu od staraca, gume su od prvog dana užasno bučne... osim što proizvode, ne znam kak bi to drugačije opisao, "gnjecav" :lol: zvuk zbog ripni, jako zavijaju, fućkaju... ko gume na kamionu... a kad skrećem pri većim brzinama, huče ko ležaj kotača koji je pred raspad... Jel ima koga s tim gumama da napiše koju?

Posted

Ja ih imam, čuju se malo ko i kod Luke zbog ripni, ali ne ovo što si naveo. De si provjeri auto, mislim da ovo nije do guma... Inače, meni su te gume predobre.

Posted

I ja sam primjetio da se čuju. Ali po mom osjećaju malo slabije nakon što su odradile par stotina km

Inače prezadovoljan gumama. Drže odlično na mokrome i niskim temp. Samo još da ih na snijegu isprobam :)

Posted
Ja ih imam, čuju se malo ko i kod Luke zbog ripni, ali ne ovo što si naveo. De si provjeri auto, mislim da ovo nije do guma... Inače, meni su te gume predobre.

Auto ima 7000km i s autom je sve ok.

Posted

Na službenom focusu također standardna buka kao i kod zimskih guma...nikakvi "extra" zvukovi kao u tvom slučaju....držanje, grip, vozljivost...sve 5+

Posted

Napravija san 5000Km, kao i kod svih, standardna buka za zimske, ostalo ne. Isprobane po kisi i snijegu, guma stvarno za 5icu!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...