killercivic Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 evo noćas na -24 upalio na pogled ključa, kakvo verglanje i slično točim na Ini njihov onaj "skuplji" dizel... baš jučer nalio 200kn, bio na teškoj nuli s gorivom pa sad ti se na -24 "skupio" blok pa auto konačno ima kompresiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 Astra ima neki senzor ili kak ja znam kaj u filteru goriva i desilo mi se već par puta da piše da imam vode u filteru i kada mi baci tu grešku onda recimo duplo duže vergla i kad zapali malo čudno radi ali nakon par min sve bude ok E sada jel to do goriva il nečeg drugog neznam Filter nafte mijenjam svakih 20000 km ilitiga svako drugo ulje Na svakoj izmjeni ulja kad ne mijenjaš filter nafte ispusti eventualnu vodu iz njega (svi novi filteri bi trebali imati na dnu čep koji dopušta ovu mogućnost). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 pa sad ti se na -24 "skupio" blok pa auto konačno ima kompresiju LOL.. :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav K. Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 Na svakoj izmjeni ulja kad ne mijenjaš filter nafte ispusti eventualnu vodu iz njega (svi novi filteri bi trebali imati na dnu čep koji dopušta ovu mogućnost). Vidiš vidiš Donja strana filtera mi nije dostupna ali ga mogu izvadit pa moguće da je dolje neki vijak koji bi mogao ispustit naftu/vodu iz kucista filtera Bas cu pogledat na servisu sljedećem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 pa sad ti se na -24 "skupio" blok pa auto konačno ima kompresiju dobar da je to tako onda bi svi dizeli palili samo bolje zimi, a ne lošije a ljeti ne bi nikako palili Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 dobar da je to tako onda bi svi dizeli palili samo bolje zimi, a ne lošije a ljeti ne bi nikako palili mozda i ima istine...veli frend duja sa nezna se kolko km danas lakse na -18 upalila neg jucer na -10 :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 ja nemam takva iskustva sa dujom a vozio ju i na -30 i na +40 i znam kako pali kad je kompresija u kurcu stavljali smo traktorski akumulator da bi mogao verglat po 10 minuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now