Koren Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 daklem, danas je majka bila na tehničkom i srušili su ju zbog airbag faulta. Airbag fault se javlja svaki put kada se upali auto (usput, radi se o peugeotu 307sw, 2002.) već neko vrijeme. Popravak toga (neki modul) košta oko 2500kn :drink:. Moje pitanje je: postoji li način za prikrivanje istoga (dakle da se ne pali airbag fault pri paljenju), koliko to košta i gdje napraviti?
Blade Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 iscupat zaruljicu za to s kontrolne ploce ak tamo gledaju... to se i meni na bravu palilo pa sam samo skinuo tablu i izvadio zaruljicu
Japanac Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Blade said: iscupat zaruljicu za to s kontrolne ploce ak tamo gledaju...to se i meni na bravu palilo pa sam samo skinuo tablu i izvadio zaruljicu na displeju mu je, tak da ovo ne prolazi, jedino da isteka cijeli displej
Koren Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 ma piše i na board kompu...pojavi se svakih toliko natpis uz zvučni signal... edt: vidiš kak japanac zna
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now