Nikica Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Dao sam raditi u opruge Jatic i nisam zadovoljan s njihovim poslom, pa imam jedno pitanje, da mi preporucite di da odem izraditi opruge auto je ford sierra 1991 2.0 dohc, znaci imam orginale i htio bih izraditi da auto bude nizi -40 mm i da bude tvrđi 40% od orginala
stipa Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Dugic meni su radili i imas kod njih garanciju ako bilo sto ne bude valjalo da ti rade opet sve dok ne bude kako si zelio, meni su odmah napravili kako spada
BALEV Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Zašto ne odeš ponovno i pojasniš u čemu je problem? Neka naprave ponovno ili sl.
Nikica Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 a izgleda nema druge, budem skinuo opruge s auta, ali cu prvo otici tamo kod njih da vide kakava je situacija da nebi bilo da muljam ili nesto
Marina Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Moj stari ti radi tamo (Đuro), samo reci da si od Marine s foruma frend i da su nekaj zeznuli, da nisu dobre ove opruge, uvijek ti uvaže reklamaciju i napravit će ti nove bez beda.
Boro Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 (edited) meni su radili za dva dzipa i ja sam prezadovoljan prvi puta kad smo radili duljina je bila dobra ali je opruga bila deblja i auto je staja puno vise nego je trebao....skinuo dole i vratio, skratili za par cm i sve super.....za drugog dzipa sam znao proceduru i u startu smo radili krace opruge p.s. to je jedini majstor koji mi je rekao jednu cijenu i nazvao me za sat vremena i rekao da se je zeznuo sa cijenom i da je cijena 200 kn manja nego mi je rekao Edited March 21, 2012 by Boro
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now