SFEN Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Posto mi se razletila getriba, kad sam stavljao novu usput sam zamjenio i nosace motora! na leru (950 okretaja) je sada pocelo sve vibrirat u kabini, i to nepodnosljivo! Vibracije se smire kad otpustim doljnji nosa kod getribe koji ide direktno na kabinu, provao sam vratit nazad taj doljnji nosac stari, ali opet vibrira! Nije mi jasno zasto su pocele vibracije kad sam stavio nove nosace, jer to nemoze imat veze s drugom getribom! Neki prijedlozi sta bi to moglo bit!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelepelezg Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 o kojem se autu radi? getriba je identicna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 jeftini nosaci, jel bilo upresavanja, pa da je neki suplji nosac krivo okrenut? koji auto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SFEN Posted April 8, 2012 Author Share Posted April 8, 2012 polo 1.9d , zamjenio sam doljni i desni nosac sa starima, jedino je uljni( lijevi) ostao novi, i dalje uzas kako trese, probat cu jos taj uljni vratit stari, pa cemo vidjet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SFEN Posted April 8, 2012 Author Share Posted April 8, 2012 nije bilo upresavanja, i getriba je identicna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 prije će bit da je nova getriba u nekom feleru.. ili zamašnjak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SFEN Posted April 8, 2012 Author Share Posted April 8, 2012 i ja sumnjam na getribu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 (edited) si mjenjao zupcasti ? dizeli tresu kad pumpa nije u fazi kad si mjenjao nosace si stegnuo nesto sto do sad nije bilo stegnuto Edited April 8, 2012 by Marko Link to comment Share on other sites More sharing options...
SFEN Posted April 8, 2012 Author Share Posted April 8, 2012 nisam dirao ni zupcasti ni pumpu, nadam se da je sve bilo stegnuto prije! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelepelezg Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 kad uljne nosace zamjenis sa gumenim obicnim onda se pojacaju vibracije u kabini, ali ovo nema veze sa tim kak mi se cini Link to comment Share on other sites More sharing options...
SFEN Posted April 8, 2012 Author Share Posted April 8, 2012 nisam mjenjao uljni za gumeni, kakvi su bili takve sam nove kupio! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SFEN Posted April 10, 2012 Author Share Posted April 10, 2012 Uspio sam otkrit do cega je! Jos jedno pitanje, ako netko zna odgovor... Ručica mjenjaca nema lufta lijevo-desno, al zato je labava naprijed-nazad, ima praznog hoda nekih 3cm, neke ideje do cega je to, i kako to slozit!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 Uspio sam otkrit do cega je! pa podijeli s nama Jos jedno pitanje, ako netko zna odgovor... Ručica mjenjaca nema lufta lijevo-desno, al zato je labava naprijed-nazad, ima praznog hoda nekih 3cm, neke ideje do cega je to, i kako to slozit!? rastegnuta sajla? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SFEN Posted April 10, 2012 Author Share Posted April 10, 2012 nije na sajle nego na stangice, tako da mi nije jasno di bi mogao biti luft! treslo je jer sam doljnji nosac stavio dok je auto bio na dizalici, i kad sam spustio auto na kotace, nosac se pre jako nategnuo, odsarafio sam ga na grabi i stegnuo opet i sve ok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 nije na sajle nego na stangice, tako da mi nije jasno di bi mogao biti luft! na kuglama od stangica, imas male sferne lezajeve gore, promijeni stangice pa nebu bilo lufta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now