Mexx Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 (edited) danas sam uocio kad sam diga auto na dizalicu da mi je zadnja kociona celjust pustila ulje. koliko sam vidio,ulje je pustila na onoj polugici od ručne. evo slika ,sve je masno,lose se kuzi,ali mozda pomogne znaci radi se o vw g5 sad me zanima dal se ovo moze reparirat,postoji li set za reparaciju kakav i gdje ga uzeti? auto inace koci normalno,naravno ulja u posudi fali jer ga je izgubio tu... Edited May 10, 2012 by Mexx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirac Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 ako ima za golfa 1 gti-a mislim da onda ima i za golfa 5... reparatur set za celjusti, tj gumice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
popsi Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 nije problem u gumicama pojela ti se osovina i pusta izmedju gumice i osovine to se rastavi navari potokari na mjeru i sastavi sa novim gumicama! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelepelezg Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 LUCAS celjust je iza? full set sa klipicem ti kosta 120kn ako se radi o 38mm klipicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted May 10, 2012 Author Share Posted May 10, 2012 LUCAS celjust je iza? full set sa klipicem ti kosta 120kn ako se radi o 38mm klipicu neznam jos,sutra cu ih skinut sa auta i otic do ovlastenog uzet set za reparaciju i novu osovinu ako je budu imali,ako ne,onda varit pa tokarit Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelepelezg Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 ili kupit drugu celjust koja ne curi... kaj je inace problematika oko te osovine? ne sjecam se da sam vidio takvu celjust da tu curi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WD40 Posted May 14, 2012 Share Posted May 14, 2012 haha u mexa ako necuri karter onda suri uk4 srećom da je servo volan na struju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted May 14, 2012 Author Share Posted May 14, 2012 haha u mexa ako necuri karter onda suri uk4 srećom da je servo volan na struju da se i rugaš na mk4 mi bila propišala i letva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo GTi 16v Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 jesi rjesija ovo,meni je isto pustila jedna zadnja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted May 19, 2012 Author Share Posted May 19, 2012 jesi rjesija ovo,meni je isto pustila jedna zadnja. jesam...druga celjust Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now